Ziraat Bankası ve Türk Telekom, emeklilere özel olarak hazırladıkları yeni kampanya ile emeklilerin iletişim ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılamayı hedefliyor.

Kampanyadan yararlanmak için emeklilerin, Ziraat Emekli Fırsat 5GB tarifesine geçiş yapmaları ve emekli maaşlarını Ziraat Bankası üzerinden almaları gerekiyor.

Taahhütsüz aylık ücret 240 TL

Kampanya kapsamında sunulan avantajlı tarife, aylık 240 TL (KDV ve ÖİV dahil) taahhütsüz aylık ücretle başlıyor. Faturasız tarifelerden geçiş yapanlar için ise bu ücret 360 TL olarak belirlenmiş.

Tarife kapsamında sunulan avantajlar şunlardır:

  • Her yöne 750 dakika
  • Her yöne 750 SMS
  • 5 GB cepten internet
  • Limitsiz WhatsApp, Facebook ve Twitter kullanımı

12 aylık taahhüt zorunluluğu

Kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin, 12 aylık taahhüt süresine uymaları ve maaş ödemelerini Ziraat Bankası üzerinden almaları gerekiyor. Aksi takdirde kampanya avantajlarından faydalanma hakları kaybedilecek.

Emekli maaşlarına yapılacak artış belli oldu Emekli maaşlarına yapılacak artış belli oldu

Emekliler için devrim niteliğinde

Bu kampanya, Ziraat Bankası'nın emeklilere özel hizmet anlayışını bir adım daha ileri taşıyor. Türk Telekom'un güçlü altyapısı ile sunulan iletişim avantajları, emeklilere uygun fiyatlarla sınırsız iletişim olanağı sağlıyor.

Ziraat Bankası, maaş müşterilerine özel olarak sunulan bu kampanya ile emeklilerin hayatına renk katarken, iletişimde de devrim yapmaya hazırlanıyor.

Editör: Bilal Kayaaltı