Aile bütçelerini rahatlatmak için destek müjdeleri ardı ardına geliyor. Emeklileri sevindiren flaş duyurular devam ediyor.  Şimdi de promosyon artışı yapıldı. Sürpriz gelişme şimdi yaşandı. Emeklilere 15. 000 TL promosyon ödenecek.  Banka şimdi duyurdu

Emeklilere bütçesini rahatlatmak, katkı koymak için müjdeler gelmeye devam ediyor.  Promosyon artışı mutlu edecek şekilde yükseltildi.

Zam müjdesi 08.00'de geldi! Emeklilere artık karşılıksız 15.000 TL promosyon ödenecek - Emekli maaş zammı kadar emekli promosyon zammı da merak konusu. Son dönemlerde bankalar emekliye yapılan artışlarla birlikte kesenin ağzını iyice açmış durumda. Bu sabah saatlerinde de yeni bir güncelleme Haberi geldi. Emekli maaş promosyonuna zam yapıldı. SSK bağ-kuru memur emeklisi ve EYT emeklisi fark etmeden ödeme yapan bankalar Haziran ayına özel olarak promosyon artışına gitti. Daha önce 7.500 TL üst sınırı olan promosyonlar şu anda 12.050 TL'ye kadar yükseldi.

Emekliye 2018 yılından bu yana bankalar ve SGK ile yapılan anlaşma doğrultusunda maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Emekli maaşını 3 yıllığına seçtiği bankaya taşıyan ve taahhüt sözleşmesini imzalayan emekliler karşılıksız ve geri ödemesiz banka promosyonu alabiliyor. özellikle geçtiğimiz yıl emekli maaşlarında yapılan artışlar sonrasında emekliye ödenen promosyon miktarında da büyük bir artış yaşanmıştı. 2023 yılında yapılan maaş zamları ile birlikte bu rakam daha da yukarıya tırmandı. bugün de sabah saatlerinde emekliye yeni bir promosyon güncellemesi müjdesi geldi. Yeni promosyon rakamları belli oldu bankalar kesenin ağzını bayram öncesi açtı. İşte güncel emekli promosyon ücretleri…

EMEKLİYE 15.000 TL'YE VARAN PROMOSYON

Kurban Bayramı için geri sayım devam ederken bankalarından da yeni promosyon kampanyaları geliyor. Akbank Ziraat Bankası VakıfBank ING Türkiye TEB, Finansbank Türkiye İş Bankası Garanti Bankası gibi birçok özel banka promosyon kampanyalarını yeniledi. Haziran ayı itibariyle emekliye verilecek olan promosyon özel bankalarda 15.000 TL'ye kadar yükseldi. Üstelik herhangi bir ek koşul olmadan bu bankalara başvuru yaparak nakit promosyonu almak mümkün.

Bankalarda emekli için istenen tek koşul 3 yıllığına Bu bankanın müşterisi olmak. 3 yıllık taahhüt sözleşmesini imzaladıktan sonra emekli promosyon ödemesi de banka hesabınıza aktarılıyor. bu koşulu yerine getirenler 3 gün içinde ATM'den ödeme alabiliyor.

KAMU BANKALARINDA RAKAMLAR DAHA DÜŞÜK

Diğer yandan kamu bankalarının verdiği promosyon ücretleri de merak ediliyor. Ancak kamu bankalarında özel bankalara göre rakamlar şu anda daha düşük. yani kamu bankalarında en yüksek 5000 TL promosyon ödemesi yapılıyor. Temmuz ayından itibaren Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank tarafından da promosyon ücretlerinin güncellenmesi bekleniyor.

Editör: Bilal Kayaaltı