Emekliler için düğmeye basan Akbank, SGK emeklilerinin maaşlarını 30 Kasım’a kadar kurumlarına taşıdıkları takdirde promosyon ödemesi yapmaya başladı. Ödemelerin maaşların miktarına göre değiştiği duyurusu yapıldı. Akbank bu önemli gelişmeyi resmi internet sitesinden ilan etti.

AKBANK ÖDEME DETAYLARI

SGK emekli maaşını 01 – 30 Kasım 2023 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak 3 yıl boyunca maaşını Bankamızdan almayı taahhüt eden ve promosyon başvurusunda bulunan emekliler faydalanabilecektir.

01 Kasım 2023 tarihi itibariyle Akbank’ta promosyon taahhüdü bulunan veya bir diğer SGK Emekli Maaşını Akbank’a taşıyan müşteriler kampanyadan faydalanamazlar.

Promosyon ödemesi için SGK ile imzalanmış olan ‘Gelir/Aylık Alanlara Promosyon Ödenmesine İlişkin Protokol’ koşulları geçerlidir.

Müşterinin promosyondan faydalanabilmesi için gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt etmesi gerekmektedir. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlamaktadır.

Her bir kişi promosyondan sadece 1 kez faydalanabilir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaşı alan müşteriler, 1 den fazla maaşı için promosyon talebinde bulunurlarsa ilgili maaşların toplam tutarına göre 1 kez promosyona hak kazanır.

EN FAZLA 12 BİN TL ÖDEME YAPILACAK

T.C. kimlik numarası 0,2,4,6,8 ile bitenlere süper müjde! Hesaplara 16 bin Lira yatacak T.C. kimlik numarası 0,2,4,6,8 ile bitenlere süper müjde! Hesaplara 16 bin Lira yatacak

Kampanyanın 1 Kasım’da başladığı ve 30 Kasım tarihine kadar devam edeceği belirtildi. 3 yıl boyunca maaşını bankadan almaya söz veren emeklilere ödeme yapılacak. Bunun yanı sıra Axess ya da Wings kredi kartına tanımlanacak 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına da ödeme yapılacak. Maaş miktarına göre en fazla 12 bin TL ödeme yapılacağı açıklandı.

ÖDÜLDEN YARARLANMAK İÇİN

Banka, ödülden yararlanmak isteyenler için detayları da aktardı. Yapılan açıklamada ödülün sadece verilecek talimatlar için geçerli olduğu belirtildi. Kredi kartlarından verilecek olan otomatik ödeme talimatı ile kampanya geçerli olacak. Ancak var olan bir otomatik ödeme talimatını iptal edip kredi kartından yeniden verilmesi kampanya dışında olacak.

Editör: Bilal Kayaaltı