Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden seçilmesinin ardından müjdeler devam ediyor. Bankalar, emeklilere ikramiye müjdesini açıkladı. 1 Haziran’ın ardından 20.000 TL ikramiye ödemeleri hesaplara yatacak.

Müjdeler devam ediyor, bankalar emeklileri sevindirecek adımları ardı ardına atmaya başladı. Bayram öncesi emeklileri sevindiren gelişme.

15 milyon emekliye bankalardan güzel haberler gelmeye devam ediyor. Emekli maaşı alan 4A 4B 4C ve EYT emeklisi vatandaşlar için yeni ödeme duyurusu yapıldı. Bu defa ödeme miktarı da arttırıldı. Haziran ayının ilk gününden itibaren emeklilere çılgın teklifler gelecek. Bankalar bu konuda yeni duyuruları sabah saatlerinden itibaren yayınlamaya başladı. Emekliye verilecek banka promosyonu miktarı 20.000 TL'ye yükseliyor. Milyonlarca emekli sevinçten havalara uçacak çünkü Kurban Bayramı öncesinde maaş promosyonu ödemeleri hesaplara yansıyacak. bankaların yeni promosyon tablosu ve detaylar haberde.

SSK BAĞ-KUR memur emeklisi ve EYT emeklisi için kampanyalar gelmeye devam ediyor. her geçen gün büyüyen promosyon kampanyalarına bir Yenisi daha eklendi. bankaların Haziran ayı promosyon listesi belli oldu. artık emekliler maaşlarının 2 katına kadar promosyon alma fırsatına sahip olacak. Temmuz ayında beklenen zam ödemeleri de bunda etkili oldu. Emekliye promosyon ücretleri güncellendi Sabah saatlerinde Hani itibaren bankalar tarafından da duyurular yayınlanmaya başlandı. hazır olun Çünkü bankalar rekor promosyonu hazırlanıyor. Peki Haziran ayı banka promosyon ücretleri ne kadar oldu? Haziran ayında hangi banka kaç TL emekli promosyonu ödeyecek? bankaların güncel promosyon fırsatları.

HAZİRAN AYINDA EMEKLİYE REKOR PROMOSYON

Bankalardan emekliye promosyon fırsatları devam ediyor. Mayıs ayının son gününde Haziran ayı promosyon ücretleri de açıklanmaya başlandı. Milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek yepyeni kampanyalar bankalar tarafından peş peşe duyuruldu. Haziran ayında 4A 4B 4C emeklisi ve EYT emeklisine 20.000 TL'yi bulan promosyon ödemesi sağlanacak.

Hem kamu bankaları Hem de özel bankalar emekliler için kesenin ağzını sonuna kadar açmaya başladı. Nakit promosyon fırsatını elde etmek isteyen emekliler için Sabahın erken saatlerinden itibaren bankalardan peş peşe açıklamalar yapıldı. emekliler bu kararı çok sevinecek Çünkü rekor promosyon geliyor. Emekli maaşına göre yapılacak olan ödemeler bu defa 20.000 TL'ye kadar yükselecek. bankaların yeni promosyon kararında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zam açıklamalarının da etkisi var.

3 YILLIK TAAHHÜT VEREN EMEKLİ OLACAK

Kamu bankaları ve özel bankalar tarafından sağlanacak olan emekli promosyon ücretleri rekora koşarken şartlarda merak konusu oldu. emekli promosyon kampanyasında 3 yıllık taahhüt sözleşmesini imzalamak yeterli olacak. ek koşullu istenmeden verilecek olan emekli promosyonu doğrudan banka hesabına yansıyacak nokta yani emekli vatandaşlar banka hesaplarından promosyon ücretini hemen çekebilecek. yeni promosyon kampanyasında başvuru süresi ise 1 Haziran 2023 ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasında olacak.

Editör: Bilal Kayaaltı