Emeklilerin yüzünü güldüren, heyecanlandıran yeni maaş  adımı. 

Emekliye 18.000 TL devlet desteği! Başvuru yapanlar 4A 4B 4C EYT fark etmeden alıyor. Emekliye 18.000 TL devlet desteği açıklandı. Başvuru için son günler başladı kaçırmadan başvuru yapan tüm emekliler bu ödemeden faydalanabilecek. Emekliye maaşı ödeme fırsatları her geçen gün artarak devam ederken yeni duyuru milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek gibi görünüyor. Üstelik kurum fark etmiyor 4A 4B 4C ve EYT emeklisi olan tüm vatandaşlar ödeme alabiliyor. Ayrıca sadece emekliler için değil Kamu Kurum ve kuruluşlarında çalışanlar içinde yeni fırsatlar var. Bankalar hem emekliler hem de kamu çalışanları için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Emekli ve kamu çalışanlarına özendirme ücretleri ile ilgili yeni detaylar haberde.

Bankalar, emekli ve kamu çalışanlarına promosyon rekabetini bir adım daha öteye taşıyor. her geçen gün artan promosyon fırsatlarına yenilerini eklemeye devam ederken yeni bir duyuru daha yapıldı. Kamu çalışanlarına ve emeklilere tam 18.000 TL maaşa ek ödeme yapılacak. bu ödemenin 10.000 TL'si promosyon olarak yatarken 8000 TL'sini ise nakit avans olarak kullanmak mümkün olacak. Hem emekliler hem de kamu çalışanları bu habere çok sevindi. milyonlarca emeklinin ve çalışanın yüzünü güldürecek yeni promosyon fırsatının detayları da ortaya çıktı. Ancak başvuru süresini kaçırmamak gerekiyor çünkü. Çünkü başvurular ay sonunda sona eriyor. Emekli ve çalışanlara banka promosyonu son dakika gelişmeleri haberimizde…

FİNANSBANK EMEKLİ İÇİN KESENİN AĞZINI AÇ

Finansbank'tan emekliye ve kamu çalışanlarına yeni teklif geldi. maaşını taşıyarak emekli promosyon başvurusu yapanlara 18.000 TL ödeme fırsatı veriliyor. Bankadan yapılan duyuruda emeklilere 10.000 TL nakit promosyona ek olarak 8000 TL'de nakit avans imkanı sağlanacağı duyuruldu. Finansbank'tan Emekli promosyonu almak isteyenlerin başvuruları için kısıtlı süreleri var. Başvuru yaparak 3 yıllığına banka müşterisi olanlar ödemeden hemen faydalanabilecek.

AY SONUNA KADAR BAŞVURU YAPMAK GEREKİYOR

Finansbank yeni promosyon kampanyası mayıs ayı sonuna kadar geçerli. O sebeple 4A 4B 4C ve EYT emeklisi fark etmeden Finansbank'tan banka promosyonu almak isteyenlerin başvuru işlemlerini 31 Mayıs 2023 tarihine kadar yapmaları gerekiyor. Emekli promosyon kampanyasını arşa çıkaran Finansbank, sadece başvuru karşılığında ödeme veriyor. başvuru yapan emekliler 3 gün içinde nakit promosyon fırsatını hesaplarından çekebiliyor.

Kaynak: Tüm haberlercom

Editör: Bilal Kayaaltı