Emekliler seçim sürecinin kazananı oldu. En düşük emekli maaşına yapılan zam ve hemen ardından bankaların yeni promosyon rakamlarını açıklaması ile birlikte milyonlarca emekli sevince boğuldu. 2023 yılında emekliye verilen güzel haberler bununla da bitmedi. sırada banka promosyon zammı ve 7500 TL ve üstü maaş alan emeklilere maaş zammı Haberleri var. Emeklileri mutlu edecek yepyeni kampanyalar gelmeye devam ediyor. Milyonlarca emekli seçim öncesinde bu haberle büyük Sevinç yaşayacak. Çünkü 7500-8000-10.000 TL maaş alan emekliye ek ödeme haberi verildi. Bu kampanya ile birlikte emekli vatandaşlar rahat bir nefes alacak seçim öncesi bu ödeme ilaç gibi gelecek.

Emekliye müjdelerin orada arkası kesilmiyor. Önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı en düşük emekli maaşına zam ardından da EYT ile emekli olanlar milyonları sevince boğmuştu. Emekliye yeni haberlerde gelmeye devam ediyor. emekli maaş zammına ek olarak Şimdi de bankalar promosyon zammı duyurusu yaptı. Milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek büyük açıklama ise Deniz banktan geldi. DenizBank, Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşa öyle bir teklif hazırladı ki bu haberi Duyanlar Sevinç çığlıkları atacak. milyonlarca emeklinin maaşını ek yapılacak ödeme en az 10.000 TL olacak. Üstelik 4A 4 ve 4c emeklisi Olmak ya da EYT ile olmak fark etmiyor. Bu ödeme tüm emekliler için geçerli sadece başvuru yapmak yeterli oluyor.

DENİZBANK'TAN EMEKLİYE DEV MÜJDE

7500 TL ve üstü maaş alan emekliye DenizBank'tan Sevindirici açıklama geldi. DenizBank'ın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre 7.500 TL ile 10.000 TL arasında maaş alan emekliye tam 10.000 TL maaş aylık ödeme yapılacak. Tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olarak yapılacak ek ödeme emeklinin maaş hesabına yansıyacak. Üstelik DenizBank'ın Ödeme için sadece tek bir şartı bulunuyor.

Emekli vatandaşlara büyük fırsat sağlayan Denizbank, maaş taşıma başvurusu yaparak 3 yıllığına maaşını DenizBank'tan almayı taahhüt eden tüm emekliler için ödeme imkanı sağlıyor. Emekliler için DenizBank'ın farklı avantajlı seçenekleri de bulunuyor. Yani hem maaş promosyonu alabilir hem de DenizBank'ın düşük faizli kredi fırsatlarını bu kampanya kapsamında değerlendirme şansını elde edebilirsiniz.

31 MAYIS'A KADAR BAŞVURU ŞARTI VAR

DenizBank'ın düşük faizli kredi kampanyası ve emekli maaş promosyonu kampanyası için son başvuru tarihleri de belli oldu. 31 Mayıs'a kadar başvuru yapanlar DenizBank'tan düşük faizli kredi ve emekli maaş promosyonu olabilecek. Kampanyaya katılmak isteyenlerin başvuru işlemlerini Denizbank şubelerinden mobil ve internet bankacılığı hizmetlerinden yapabileceği öğrenildi. TC kimlik kartınızla birlikte kampanyaya katılmak üzere şubelere gitmeniz yeterli olacak.

Kaynak: Tüm haberlercom

Editör: Bilal Kayaaltı