Maaşı 7500 lira ve üzerinde olan vatandaşlara, emeklilere devlet karşılıksız 5000 TL ek ödeme yapan kapılar açtı. Müracaat edenlere geri ödemesiz ve karşılıksız olarak bu ödemeyi alabiliyor. İşte başvurunun ayrıntıları…

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından sunulan yeni promosyon kampanyasının ayrıntıları açıklandı. 7500 TL ve üzeri maaş alan tüm emekliler bu kampanyadan yararlanabilir.

EMEKLİYE 5000 TL ÖDEME YAPILACAK

Nakit destek ödemesi almak için tek bir şart vardır: Emekli maaşınızı 3 yıl boyunca bir kamu bankasından almaya devam etmek. Bu kampanya 31 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerlidir ve ödenecek promosyon tamamen geri ödemesiz ve karşılıksızdır.

SSK, BAĞ-KUR, MEMUR EMEKLİSİ VE EYT EMEKLİSİNE MÜJDE

Ayrıca, SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve EYT emeklisi gibi tüm emekliler ödeme hakkına sahiptir. Ödemeler, ATM’den tek seferde 3 gün içinde yapılır. Maaşlarını taşımayı düşünenler, taşıma şartlarını öğrenmek için ek koşullarla ilgili endişe duymadan maaşlarını taşıyabilirler. Ayrıca, emekli promosyonu için belirlenen şartları yerine getirmek isteyenler, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank şubelerinden, mobil bankacılık veya internet bankacılığı aracılığıyla kolayca maaş taşıma işlemlerini gerçekleştirebilirler. Ayrıca, e-devlet üzerinden de maaş taşıma başvurusu yapmak mümkündür.

Editör: Bilal Kayaaltı