Emeklilere bir nebze olsun destek olmak için kampanyalar devam ediyor. SSK BAĞ-KUR 4C ve EYT emeklilik için yepyeni bir ek ödeme fırsatı daha başladı. Yapılan açıklamaya göre emeklinin IBAN numarasına 12.000 TL'lik karşılıksız ve geri ödemesiz hesaplarına para yatacak. Başvurusunu yapan 16 milyon emekli vatandaş IBAN numarası üzerinden ödemesini aynı gün içinde alabilecek.

SSK BAĞ-KUR memur ve EYT emeklisinin maaşına 12.000 TL'lik ödeme yapılacak.  IBAN numarasına yapılacak olan Ödeme için başvuru şartı aranıyor. Emekliler T.C kimlik numarası üzerinden başvuru yapmaları koşulu ile ek ödeme alma şansına sahip oluyor. Milyonlarca emekliliği kapsayan duyuru bankalardan geldi. Ağustos ayı emekli banka promosyonu ücretleri güncellendi.

MİLYONLARCA EMEKLİYE EK ÖDEME YAPILACAK

SSK BAĞ-KUR memur emeklisi ve EYT emeklisi 16 milyon vatandaşı kapsayan duyuruyu Sabah saatlerinde Finansbank yaptığı nokta Finansbank emekli promosyon ücretleri güncellendi. Milyonlarca emekliye destek ödemesi sağlayan Finansbank, tam 12.000 TL'ye kadar Maaş promosyonu veriyor. Emekli promosyonu fırsatlarından faydalanmak isteyen emekliler başvurularını banka şubelerinden yapabiliyor. Ayrıca dijital bankacılık kanalları aracılığı ile de hızlı başvuru yapabilirsiniz. Finansbank'ın promosyon ödemesi için başvuru süresi var. En geç 30 Ağustos tarihine kadar başvurusunu yapan emekliler 12.000 TL'lik ek ödemeden yararlanabiliyor.

AĞUSTOS’TA  EMEKLİNİN CÜZDANI DOLACAK

Emekliye Ağustos ayında özel fırsatlar sunan Finansbank Ayrıca düşük faizli kredi ücretsiz havale ve EFT başta olmak üzere birçok cazip teklifle geliyor. Emeklilerin bu teknikleri değerlendirebilmesi için Finansbank müşterisi olmaları ve 3 yıllığına maaşları buradan almayı taahhüt etmeleri gerekiyor. Bu tarihte veren emekliler aynı gün içinde 12.000 TL'lik Maaş promosyonu ödemesini cebine koyuyor.

Finansbank tarafından emeklilerden herhangi bir ek koşul talep edilmiyor. Sadece maaş taşıma başvurusu yapmamız yetiyor. Böylece hemen Finansbank'ın ayrıcalıklı dünyasına katılabilir ek ödeme fırsatlarını da hızlı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Editör: Bilal Kayaaltı