Bizler zirvenin zirvesini de, dibin dibini de görmüş kişileriz. 2004 yılını da unutmadık, 2010 yılını da. Hatta yakın zamanda yaşadığımız 2019 yılını da.

Lakin birileri unutmuş bu yılları, geçilen meşakkatli yolları ve içinde bulunduğumuz elzem durumları. Kimler mi? Tabi ki her zaman olduğu gibi, yine bizler.

Evet, namıyla dünyaya şan salmış, tribüncülüğün kitabını yazmış olan Teksas, unutmuş. Saygıyı, sevgiyi, birlikteliği...

Merhum başkanımız İbrahim Yazıcı'dan sonra ilk kez bütün şehir kenetlenmiş iken birbirine, yoğun uğraşlar sergilenir iken, tüm şehir serin sulardan kızgın ateşlere düşürüldü dün gece. Gece gündüz demeden, varını, yoğunu ortaya koyan Emin beye, Teksas resmi Twitter hesabı üzerinden yazılan "Özrü kabul edilemeyecek hatalar o yetkinizi elinizden alır." yazısı niye? Transfer tahtasını açmaya çalıştığı için mi? Gecesini gündüzüne Katıp, Bursaspor'un kurtuluş yolunu aradığı için mi? Yoksa yolsuzlukları ortaya sermek için yoğun çaba harcadığı için mi? Hangisi?

Teksas tribünlerinin ağabeyi olan Mehmet Güzelsöz, en güzel cevabı verdi aslında. "Sana inancımız, güvenimiz tam. Adın gibi Emin adımlarla yola devam". Bu cevap bütün Bursasporlular adına verildi. Lakin biz dün gece bir kez daha anladık ki, Selim Kurtulan'ın aynen dediği gibi "Bursaspor taraftarı her şeyi çok iyi biliyor. Klavyeden yazıyor, çiziyor. Bu yüzden başkanlar korkuyor."

Düşmanlarınız çok. Lakin şunu da bilmek gerek, bizim bizden daha büyük düşmanımız yok.