Kabine toplanıyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıklayacak, emekliler erken bayram yapacak. Kurban Bayram ikramiyeleri 4 bin TL’ye yükseltildi. SSK, BAĞ-KUR ve EYT’den emekli olanlara. Emeklilere süper müjde, torunları da sevinecek.

Bayram müjdesi emeklilere erken geldi. İkramiyelere süper artış yolda. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, torunları da, emeklileri de sevindirecek artışı açıklayacak.

SSK BAĞ-KUR memur emeklisi ve EYT emeklisi vatandaşlar için Cumhurbaşkanı müjdeleri peş peşe geliyor. Seçim öncesinde emekliye birçok vaatte bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonrası sözlerini tek tek tutmaya başladı. SSK ve BAĞ-KUR emeklisi ile 4C ve EYT emeklisi için güzel haber bu sabah saatlerinde ajanslara düştü. Emekliler Bayramı erken yaşayacak Sevindirici Müjde verildi. Çünkü emekli Bayram ikramiyesine zam geliyor. Emekli bayram ikramiyesi için zam oranı %100 oldu. Emekliye Kurban Bayramı ikramiyesi 4000 TL'ye yükseliyor.

Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi zammı bir süredir gündemden düşmüyor. Seçim öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekliye bayram ikramiyesi zammı sözü vermişti. Artık Haziran ayının gelmesiyle birlikte Kurban Bayramı'na doğru geri sayım başlarken emekliler de bayram ikramiyesi zammı ile ilgili yeni haberleri yakından takip ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta sonu yemin etti ve yeni kabine listesine açıkladı. Bugün kabine ilk toplantısını yapacak. Kabine toplantısı sonrasında yapılacak açıklamalar dört gözle bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram ikramiyesi zammını bugün duyurması bekleniyor. Peki, emekli bayram ikramiyesi zammı ne kadar olacak? SSK ve BAĞ-KUR emeklisi bayram ikramiyesi zammı kaç TL olacak? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde…

Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi zammı için rakamlar konuşulmaya başlandı. Kulislerde dolaşan bilgilere göre 2 rakam öne çıkıyor. Bayram ikramiyesine zam %50 olabilir. %50 zam yapılması durumunda emekli Kurban Bayramı ikramiyesi 3000 TL'ye yükselecek. Yani Kurban Bayramı öncesinde emekliler 3000 TL ödeme almış olacak.

Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi zammı ile ilgili diğer bir iddia ise %100 oranında artış yapılacağı yönünde. Bayram ikramiyesi Ramazan Bayramı öncesinde 2.000 TL'ye yükseltilmişti. Eğer Bayram ikramiyesine zam oranı %100 oranında olursa yeni bayram ikramiyesi 4000 TL'ye yükselmiş olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayram ikramiyesi zammı açıklaması milyonlarca emekli vatandaş tarafından heyecanla bekleniyor. yeni kabine Bugün ilk kez Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanacak. kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın millete sesleniş konuşması yapacağı biliniyor. yani emekliye müjde bugün gelebilir.

Bayram ikramiyesi ödeme tarihleri ile ilgili de yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Kurban Bayramı ikramiyesinin ne zaman ödeneceği 15 milyon emekli vatandaş tarafından merakla takip ediliyor. Zamlı Bayram ikramiyesinin Haziran ayının 2. haftasında yani 15 Haziran tarihinden itibaren emeklilere ödeneceği tahmin ediliyor.

Editör: Bilal Kayaaltı