2023 seçimi için geri sayım başladı.

İktidar, vatandaşın sırtına çullanan hayat pahalılığını ortadan kaldırmak için hamleler yapmaya hazırlanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan’a giderken EYT ile ilgili kafalardaki soruları berraklaştırdı, Aralık sonunda bu işin biteceğini söyledi.

Yanı sıra, asgari ücretin çıtası da yükseliyor.

Erdoğan’ın yol arkadaşlarından önceki dönem Tarım Orman, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, gittiği her yerde hükümetin vatandaşı ekonomik olarak rahatlatacak hamlelerine dikkat çekiyor.

Aynı zamanda teşkilatları 2023 için motive ediyor.

Geçen hafta, kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı İbrahim Beşinci’yi ziyaret edip gençlerle buluşan Çelik, Bursa’da bazı derneklerin programlarına da katıldı.

Sonrasında ise AK Parti Harmancık İlçe Başkanı Ramazan Ay’ın daveti üzerine dağ ilçelerinden Orhaneli ve Büyükorhan teşkilatlarında eski ve yeni yöneticilerle bir araya geldi.

Serin havayı ısıtan buluşmada Büyükorhan Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz, önceki dönem milletvekili Mehmet Emin Tutan da yer aldı.

Bu arada,

Faruk Çelik’i Bursa’da itibarsızlaştırmak için tetikçi tayfasıyla gece yarıları takla atanlar, kendi teşkilatlarından gol yemeye devam etmelerini ibretle izliyoruz.

Dağın son ilçesi Harmancık’taki buluşmaya dönecek olursak,

Bakan Çelik, teşkilata “yüzyılın seçimi” dediği 2023’ün önemine vurgu yaparken, her zaman olduğu gibi birlik beraberlik mesajını yeniledi.

Ne kadar ilginç değil mi, bir yanda performanslarını Bursa’da ayak oyunlarına, kirli komple saldırılara, pirinç çuvalının içine daha çok taş koymaya harcayanlar, diğer yanda ise kendisine kumpas kuranları bildiği halde, teşkilatların davetlerine koşarak giden Faruk Çelik.

***

Son olarak şu hususu da belirtelim,

Çelik dün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, kendisi hakkında algıya yönelik yalan haber yapan Nezir Asaroğlu ve Alpaslan Yıldız hakkında açtığı davayı kazandığını hukukçuları aracılığı ile duyurdu.

Paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

“Müvekkilimiz Sayın Faruk Çelik aleyhine yalan ve iftira haber yapan, kişilik haklarına saldıran, Nezir Asaroğlu‘nun sahibi olduğu gazete ve yazarı Alpaslan Yıldız aleyhine 3.000 TL tazminata hükmedilmiştir. Yalan haber yaptığı, iftira attığı ve Müvekkilimizin kişilik haklarına saldırıda bulunduğu mahkemece tescillenen gazetenin sahibi Nezir Asaroğlu halen konuyu çarpıtmaya devam etmektedir. Gördüğümüz lüzum üzerine kamuoyuna saygılarımızla duyurumuzdur.”

Geçenlerde Faruk Çelik, kendisi hakkında iftira kampanyaları düzenleyen kim olursa olsun kamuoyuna duyuracağını, hukuk yollarına başvuracağını basın toplantısında duyurmuştu.

Sözünde durdu, kazandığı davayla ilgili bilgilendirme yaptı.