Tedavisi ve bakımı için Yenişehir’deki kurumlardan yardım göremeyen Sayide Ağır’ın sesini duyan Alinur Aktaş, Sayide teyzeyi Yenişehir’den aldırarak tedavisi ve bakımlarının yapılmasını sağladı.

Bursa'da vicdanları sızlatan görüntü! Bursa'da vicdanları sızlatan görüntü!

“ALLAH RAZI OLSUN”

Yenişehir Çeltikçi Köyü Muhtarı Hikmet Avşar, “Köyümüzde yaşayan sağır, dilsiz ve felç hastası 63 yaşındaki Sayide Ağır teyzemizin beyninde tümör vardı. Kendisi için çalmadığımız kapı kalmamıştı. Kendisine bakıcı bulamadık. Köylümüz 66 yaşındaki astım hastası Nurhan Kaya ablamız her gün giderek kendisinin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyordu. Çıkan haberlerden sonra Bursa Büyükşehir Belediye başkanı Alinur Aktaş sesimizi duydu. Anında köyümüze gelen ekipler kendisi alarak götürdüler. İnşallah Sayide ablamız artık güvenilir ellerde oldu. Kendisine şahsım köyüm ve Yenişehir adına teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. İlçemize yeni atanan kaymakamımız Mustafa Güney, olayı duyunca kendisini de gerekli yerler ile görüştü. Rabbim devletimize zeval vermesin. Kaymakamımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“BÜYÜK SEVAP İŞLEDİ”

Hasta komşusuna bakan 66 yaşındaki astım hastası Nurhan Kaya, “Sayide Ağır’ın tedavisi ve bakımlarının yapılması için devreye giren Başkanımız Alinur Aktaş’tan Allah razı olsun. Büyük sevap işledi. Sayesinde hepimiz mutlu olduk. Her kapıya gitmiştik. Hiçbir yerden sonuç çıkmayınca ümidimiz tam bitti derken dünyamız aydınlandı. Umarım komşumda sağlığına kavuşur” dedi.

Editör: Bilal Kayaaltı