Geçtiğimiz hafta oynana Fenerbahçe- Konyaspor maçında hükümet istifa sloganları atan sarı lacivertli taraftarlara Kayseri maçında İl güvenlik kurulu kararıyla tribün yasağı geldi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşanan organizasyon bozukluğuna tepkiler devam ediyor. Fenerbahçe ile Konyaspor ve Beşiktaş- Antalyaspor müsabakalarında 'hükümet istifa' sesleri yükseldi. Bu anlar sosyal medyada paylaşılırken kulüpler de bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada sorun siyasetten uzak olduğu savunuldu ve "Spor kulüpleri siyasi kurumlar olmadıkları gibi siyasi tartışmaların parçası da değildir" denildi.

17- 25 ERDOĞAN ELEŞTİRİSİ YAPIYORDU

Hükümet istifa sloganlarına kızan, daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde 17-25 Erdoğan diyerek eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden ayrıldığını duyurdu.

SARI LACİVERLİ TARAFTARA YASAK

Bu gelişmelerin ardından 4 Mart'ta oynanacak Kayserispor - Fenerbahçe maçı için de yeni bir karar alındı. Kayseri İl Güvenlik Kurulu kararıyla Fenerbahçe taraftarı alınmayacak.

Passolig'ten yapılan açıklamada, "Kayseri İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince son 20 gün içerisinde Fenerbahçe logolu Passolig kartını iptal eden kişiler, ev sahibi tribünlerden bilet/transfer alamayacaklar. Öte yandan Kayserispor biletleri, Fenerbahçe logolu Passolig Kartlar hariç tüm Passolig kartlar ile satın alabilecek" ifadeleri yer aldı.

Editör: Haber Merkezi