Sarı- Lacivertliler, Spartak Trnava’yı adeta sahadan sildi, Slovakya temsilcisi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan ekibimiz, bu sonuçla play-off karşılaşmalarını bay geçerek organizasyona son 16 turundan devam edecek.

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde sahasında ağırladığı Spartak Trnava'yı 4-0'lık sonuçla geçerek H Grubu'nu lider tamamladı.

Alınan bu sonuçla birlikte Mart ayına kadar Avrupa maçına çıkmamayı garantileyen sarı-lacivertliler, son 16 turuna adını yazdırmış oldu.

Maça çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamayarak başlayan Fenerbahçe'de açılış perdesi Ferdi Kadıoğlu'nun şık golüyle havalandı.

48. dakikada Sırp yıldız Dusan Tadic, penaltı vuruşunu gole çevirerek farkı ikiye çıkarırken, ilk yarıda birçok gol pozisyonundan yararlanamayan Edin Dzeko, iki dakikada iki golle skoru belirledi.

60 ve 62. dakikalarda fileleri havalandıran Boşnak yıldız dublesi ile taraftarı selamlarken, 4-0'lık sonuçla grubunu averaj ile lider tamamlayan Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde son 16 turuna kalmayı garantiledi.

Editör: Bilal Kayaaltı