Haziran ayı ile birlikte yeni müjdeler gelmeye başladı. Onay verildi, başvurular yapılıyor. Müracaat yapan emeklilerin maaşlarına 12. 500 TL aktarılacak. Sevindiren müjdeli haber bayram etkisi yapacak.

Kabinenin kurulmasının ardından emeklilere müjde üstüne müjde veriliyor. 4A, 4B, 4C ve EYT emeklilerinin hesaplarına artı para yatacak.

Devletin emekli vatandaşlara sunduğu fırsatların Ardı arkası kesilmezken bir kararda bankalardan geldi. Haziran ayı resmen emeklilerin ayı olacak çünkü peş peşe ödeme duyuruları yapılmaya devam ediyor. Ziraat Bankası'ndan bu sabah açıklama yapıldı emekli vatandaşlara maaşa ek tam 12.500 TL verilecek. Haziran ayında emeklilere yapılacak Ödeme için başvurularda açıldı. Tek şart maaşımızı taşımak herhangi başka bir koşul bulunmuyor. Tek koşulla 4A 4B 4C ve EYT emeklisi olan tüm vatandaşlar ödemeden yararlanıyor. Ziraat Bankası emekliye ek ödeme şartları ve detaylar haberde…

4A 4B 4C ve EYT emeklisi vatandaşlar Kurban Bayramı öncesinde hem devlet tarafından hem de bankalar tarafından sunulan ödemelerle resmen İhya olacak. Bugün de emekliye yeni bir fırsat duyurusu geldi. SSK BAĞ-KUR memur emeklisi ve EYT emeklisi için Ziraat Bankası kesenin ağzını açtı. Emekliye karşılıksız ve geri ödemesiz 12.500 TL nakit destek sağlanacak. Devlet bankası tarafından yapılacak Ödeme için koşul da yok şart da yok. Sadece maaşınızı taşıyarak 3 yıllığına bankada kalmayı taahhüt etmeniz yeterli. Taahhüdünü yerine getiren emekliler Bayram öncesinde Ziraat Bankası'ndan tam 12.500 TL ödeme alabilecek. En düşük emekli maaşı alan vatandaşların Haziran ayı maaşları resmen 20.000 TL'ye kadar yükselecek. Ayrıca bu ay verilecek bayram ikramiyesi de zamlı olarak ödenecek.

ZİRAAT BANKASI DUYURU YAPTI

Milyonların beklediği duyuru Ziraat Bankası'ndan geldi. 15 milyon emekliye sunulacak olan 12.500 TL maaşa ek ödemeleri için başvurular başladı. Emekli maaşı alan herkesi kapsayan bu yeni ödeme tek sefere mahsus olarak verilecek. Emeklilerden aranan Tek şart ise 3 yıllığına maaşlarını Ziraat Bankası şubelerine taşımaları ve müşteri olmaları olacak. Bu şartı yerine getiren tüm emekliler koşulsuz şartsız ödemeden faydalanacak. Başvuru işlemleri istediğiniz gibi kolaylıkla gerçekleşecek. Dilerseniz banka şubelerinden Dilerseniz mobil bankacılıktan ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yaparak ödeme alabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI'NDA EMEKLİYİ BİRÇOK AYRICALIK BEKLİYOR

Ziraat Bankası'ndan emekliye birçok ayrıcalık sunuluyor. Emekli promosyon ücretlerinin yanı sıra banka müşterisi olan emekliler için verilecek düşük faizli kredi imkânları da kamu bankasında emekliyi bekliyor. Koşulsuz şartsız sadece maaşınızı taşıyarak 50.000 TL'ye kadar düşük faizli ve 36 ay vadeli kredi kullanma hakkına sahipsiniz. Ziraat Bankası'nın emekli kredisi faiz oranları kişiye özel olarak belirleniyor.

Yine Ziraat Bankası düşük faizli emekli kredisi başvuruları da banka şubelerinden mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından kolayca yapılabiliyor. Başvuru için son tarih ise 30 Haziran 2023 olarak açıklandı.

Editör: Bilal Kayaaltı