Fenerbahçe, anlaşma üzere olduğu Abdülkerim Bardakçı’ya istediği parayı vermeyince elinden kaçırdı, Konyasporlu oyuncu, Galatasaray’ın ani hamlesiyle sarı kırmızılı formayı giydi.
“BENİ BEKLETTİLER, CEVAP VERMEDİLER”

Edinilen bilgilere göre, İstanbul takımı Fenerbahçe ile Konyaspor kulüpleri, 27 yaşındaki stoper için 2 milyon 800 bin Euro ve toplam 500 bin Euro tutarındaki bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı. Sarı lacivertliler daha sonra Abdülkerim Bardakçı ile masaya oturdu, ancak futbolcunun istediği ücret yüksek bulundu ve kendisinden düşünmek için süre istendi. Bu gelişme üzerine Galatasaray yönetimi devreye girdi. Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile İstanbul’da bir araya geldi.  Timur, Özgökçen’e, “Fenerbahçe ile ne kadara anlaştıysanız, aynı parayı vermeye hazırız; Abdülkerim’i istiyoruz” dedi. Sonrasında ise Fenerbahçe el sıkışıldığı ancak Abdülkerim’in anlaşmadığı ortaya çıktı. Ardından Galatasaray yöneticileri saatler içinde devreye girdi ve Bardakçı sarı kırmızılılara evet cevabını verdi.

1 MİLYON DOLAR ALACAK

Kendisine olumlu yada olumsuz cevap vermeyen  sarı lacivertlileri yöneticilere tepki gösteren, Abdülkerim Bardakçı “Bu saatten sonra Fenerbahçe ne teklif ederse etsin, gitmeyeceğim” dediği öğrenildi. Galatasaray, Abdülkerim’e yıllık 1 milyon dolar, kulübüne ise 3 yıl vadede 2 milyon 800 bin Euro ve bonus ödeyecek. 

Bu arada, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncunun iddialarına cevap verip vermeyeceği merak konusu.

Editör: Haber Merkezi