Yeni yılın 30 Haziran’ında kontratı bitecek olan 38 yaşındaki Atiba ile yeni sözleşme imzalanmayacak. Tecrübeli futbolcunun teknik ekibe dahil olması bekleniyor. Siyah-Beyazlılarda kadro dışı bırakılan N'Sakala, Douglas, Jeremain Lens ve Adem Ljajic'le birlikte kiralık sözleşmeleri sona erecek Michy Batshuayi ve Miralem Pjanic de sezon sonunda Kara Kartal'a elveda diyecek.

Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde kötü gidişata dur diyemeyen Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimler Adem Ljajic, Jeremain Lens, N'Sakala ve Douglas'la ayrılık kararı alınmıştı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve 8 yıldır Siyah-Beyazlı formayı giyen Atiba Hutchinson'da da yolun sonuna gelindi. 38 yaşındaki Atiba Hutchinson'ın Beşiktaş macerası 30 Haziran 2022 tarihinde sona erecek. Tecrübeli ismin teknik ekibe dahil olması bekleniyor. N'Sakala, Douglas, Jeremain Lens ve Adem Ljajic'in haricinde kiralık sözleşmeleri bitecek olan Miralem Pjanic ve Michy Batshuayi de Beşiktaş'a sezon sonunda veda edecek.

LARIN İLE YENİ SÜREÇ

Beşiktaş'ta takımın skorer isimlerinden Cyle Larin'in de sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Tecrübeli futbolcuyla siyah-beyazlı idareciler arasında pazarlıkların devam ettiği, Kanadalı santraforun sözleşmesinin uzatılmasının daha kuvvetli ihtimal olduğu ifade edildi.

VIDA’YLA MADDİ PAZARLIK

Siyah-beyazlıların maaş yükü anlamında en fazla sorun olan Domagoj Vida ile de indirimli sözleşme üzerinden pazarlıklarına devam ettiği ortaya çıktı. Hırvat savunmacının Süper Lig deviyle bitecek olan sözleşmesini uzatmak istediği öğrenildi.

SOUZA'NIN SÖZLEŞMESİ UZAYACAK

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon elde ettiği çifte şampiyonlukta takımın dinamosu olan Josef de Souza'nın sözleşme süresi sezon sonunda tamamlanacak. Brezilyalı orta sahanın sözleşmesinde yer alan "20 maç oynarsa, uzatma opsiyonu devreye girer" maddesinin kesin olarak kullanılacağı öğrenildi. Josef de Souza bu sezon Beşiktaş formasıyla 16 resmi maçta forma şansı buldu.

Editör: Haber Merkezi