Özlem Zengin, Facebook hesabında kendisine ait bir fotoğrafını paylaşarak Instagram'daki hesabına destek olunmasını istedi. Gazete Duvar'da yer alan habere göre Sinop'un Boyabat ilçesinde yaşayan Osman Dereli fotoğrafın altına "Mutlu akşamlar Özlem Hanım. İster özelim ol, ister helalim ol, ikisine de varım. Ancak ilişkinin günahı senin, helal olursa sevabı ikimizin. Tercih senin. Sevgiler mutluluklar dilerim" diye yazarak adres ve telefon bilgilerini verdi.

Tokat'ta gazetecilik yapan Kemal Vanlı'da, Osman Dereli'nin yorumunun altına, "Ben niyetinizi Sayın Vekilimize iletiyorum. Gerisi nasip artık" diye yazdı. Ardından da kendi sosyal medya hesabında "Hayat sürprizlerle dolu" diyerek Osman Dereli'nin mesajını paylaştı.

Geçen eylül ayında yaşanan bu olay nedeniyle Milletvekili Özlem Zengin, her iki kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Savcılık Vanlı ile Osman Dereli hakkında cinsel taciz suçundan dava açtı.

"MİLLETVEKİLİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"

İddianameyi hazırlayan Cumhuriyet savcısının talimatıyla Boyabat'ta ifadesi alınan Osman Dereli, Özlem Zengin'i tanımadığını ileri sürerek "Ne iş yaptığını bilmiyorum. Fotoğrafları sosyal medyada sürekli karşıma çıkıyordu. Kendisini beğendim. Bekar olduğu için iyi niyetli olarak evlenme teklif etmek istedim. Milletvekili olduğunu bilmiyordum. Ahlaksız bir teklifte bulunmak amacıyla yazmadım" diyerek pişman olduğunu söyledi.

Editör: Haber Merkezi