İl Sekreteri Talat Hacıoğlu, İl Başkan Yardımcıları Erhan Sözeri ve Engin Taşdemir ile birlikte Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce’yle samimi bir ortamda bir araya gelen İl Başkanı Aklan, Bursa'daki teşkilatlanma çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi, kentteki siyasi faaliyetlerini aktardı.

Aklan, İnce'ye Osmangazi, Nilüfer, Gemlik, Orhangazi, İznik ve Kestel'de teşkilatlanma çalışmalarının yakın zamanda tamamlanacağını söyledi. Muharrem İnce’de'' Bursa bizim için çok önemli bir şehir. Bursa Türkiye'nin özeti, Her yurttaşın derdi, sizin sorumluluğunuz altında. İktidar her yanlışı karşısında bizi bulmalı. Yapılacak ilk seçimlerde koltuğu devralacağız ''dedi. Muharrem İnce, en kısa süre içinde Bursa’ya geleceğini ifade etti.

‘AKTAŞ BURSA’YI YÖNETEMİYOR’

İl Başkanı Aklan, ülkenin genel sorunlarının yanında Bursa'ya özel çok önemli sorunları olduğunu, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın kenti yönetemez hale geldiğini kaydetti. Şehirde çarpık yapılaşma, betonlaşma, trafik, çevre ve hava kirliliği, su kaynaklarının kirlenmesi, alt yapı sorunları, toplu ulaşıma erişme, öğrencilerin konut sıkıntısı olduğunu anımsattı. Bursa'nın meydana getirdiği katma değerden çok azını merkezi hükümetten yatırım olarak aldığını belirtti.

Editör: Haber Merkezi