İstanbul Ateşehir’de bir hastaneye kaldırılan Ali Ağaoğlu’nun kalp krizi geçirdiği iddia edildi. Ağaoğlu’nun yakın çevresi ise iddiayı yalanladı, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

İş insanı Ali Ağaoğlu, öğle saatlerinde geçirdiği rahatsızlık üzerine Ataşehir'de bir hastaneye kaldırıldı. Yaşadığı sağlık sorunundan dolayı Ağaoğlu’na 2 adet stent takıldığı duyuruldu.

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Ağaoğlu'nun tedavisi hastanede sürüyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan Ali Ağaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Basında yer alan “İş adamı Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi.' başlıklı haberlere istinaden açıklama gereği duyulmuştur. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ali Ağaoğlu'na, Ataşehir’de rutin kontroller için gittiği bir hastanede anjiyo işlemi uygulanmıştır. Sayın Ali Ağaoğlu’nun sağlık durumu gayet iyi olup endişe edilecek bir durum söz konusu değildir."

Ali Ağaoğlu kimdir ?

Ali Ağaoğlu, 3 Mart 1954 tarihinde Trabzon'da doğdu. 1977 yılında Ağaoğlu Şirketler Grubu'nu kurdu. Forbes'un yayınladığı 2012 yılındaki listede “En Zengin 100 Türk” ün içinde 10'uncu sırada yer aldı. 2008 yılında Türkiye Vergi Rekortmeneleri listesinde yer aldı. 2017 yılında Türkiye'nin en zengin 27. insanı oldu. Ağaoğlu, evli ve beş çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi