Dünyaca ünlü İranlı uyuşturucu taciri Naci Şerifi Zindaşti ile yakın ilişkisi olan ve Burhan Kuzu’yu bir araya getiren Aliye Uzun, Kuzu’nun öldürüldüğünü, Whatsap yazışmasında açık açık anlattığı ortaya çıktı. Uzun, “Kuzu’nun hastanede tedavi görürken sağlığının iyi olduğunu, korona olmadığını, vefat ettikten sonra morgta ağzı burnu kan içinde olduğunu” yazdı.Kuzu’yla olan yakınlığı ile bilinen Aliye Uzun, bir dönem AK Parti Beşiktaş Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştu.

KUZU UZUN’UN İSMİNİ VERMİŞTİ

Uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti'yi hâkim ve savcılara kurduğu baskısı sonucu tahliye ettirdiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan eski AK Parti milletvekili Burhan Kuzu, Aliye Uzun'un ismini vermişti. Aliye Uzun, uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti ile flörtleştiklerini ve vatandaşlık alabilmesi için ücret karşılığı aracılık ettiğini açıklamıştı.

ERDOĞAN’LA FOTOĞRAFLARI VAR

Uzun'un sosyal medya hesaplarında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve Binali Yıldırım’la çekilmiş fotoğrafları bulunuyordu.

Editör: Haber Merkezi