Bursa'daki o mahallenin ulaşımı mercek altında!

Bursa'nın 30 Ağustos Zafer Mahallesi'ndeki ulaşım sorununa çözüm bulunması amacıyla çalışmalar hızla devam ediyor. BURULAŞ Genel Müdürü Fahrettin Beşli, Bursa Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Sadi Eren ve 30 Ağustos Zafer Mahallesi Muhtarı Halil

BURSA 21.11.2024 17:54:00 0
Bursa

Bursa'nın 30 Ağustos Zafer Mahallesi'ndeki ulaşım sorununun çözülmesi için yoğun çalışmalar sürüyor. BURULAŞ Genel Müdürü Fahrettin Beşli, Bursa Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Sadi Eren ve 30 Ağustos Zafer Mahallesi Muhtarı Halil Özçoban, sabahın erken saatlerinde mahallede denetimlerde bulundu.

BURULAŞ Genel Müdürü Beşli, mahalledeki ulaşım sorunlarını yerinde incelemek için ekipleriyle birlikte saat 07:00'de 30 Ağustos Zafer Mahallesi'ne geldi. Beşli, özellikle dolu otobüslerin yolcu alamamasıyla ilgili şikayetleri yerinde gözlemledi ve çözüm önerilerini değerlendireceklerini belirtti. Ayrıca, mahalle muhtarı Halil Özçoban'dan otobüslerdeki doluluk oranları hakkında bilgi aldı. Ekipler, muhtar Özçoban ile birlikte yoğunluğun yaşandığı duraklarda incelemelerde bulundu.

Bursa Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Sadi Eren, ulaşım sorununa yönelik çözüm üretmek için çalışacaklarını açıkladı.

'Ulaşım Sorunumuz Had Safhada'

30 Ağustos Zafer Mahallesi Muhtarı Halil Özçoban, mahalledeki ulaşım sıkıntısının büyük olduğunu ifade etti. Özçoban, mahallelerinin hızla büyüdüğüne dikkat çekerek, her sabah ve akşam saatlerinde toplu taşıma araçlarının yoğunluk nedeniyle yetersiz kaldığını belirtti. Minibüs tipindeki otobüslerin kapasitesinin yeterli olmadığını ve zaman zaman arıza yapan araçların da sorunu daha da kötüleştirdiğini söyledi. Özçoban, özellikle sabah saatlerinde B33, B33/K, B33/A hatlarında minibüs sayısının 5'ten 7'ye çıkarılmasını talep etti. Ayrıca, 16:00 ile 20:00 arasında Uludağ Üniversitesi'nden kalkan otobüs sayısının 6'ya çıkarılmasının gerektiğini vurguladı. Belediye otobüslerinin yurtlar bölgesinden geçmesi nedeniyle Görükle yolcularının da aynı otobüsleri kullandığını, bunun da izdihama yol açtığını belirten Özçoban, mahalleye Kayapa'dan kalkacak ve doğrudan Üniversite İstasyonu'na gidecek bir iç hat otobüs seferi eklenmesini istedi.

Yorumlar (0)

Drift atan magandaya ceza yağdı!

İzmir'de çöp krizi! İşçiler iş bıraktı

Kaza yaptı, 5. kes alkollü çıktı! 390 bin lira cezadan kaçamadı

BTSO Başkanı Burkay, Bursaspor'a deplasman sponsoru oldu

Bursa'da korkunç olay! Önce arkadaşını katletti, sonra kafasına sıktı

Bursa'da Ramazan bereketiyle kuşatıyor

Kadınlar haklarını savunuyor, bilinçleniyor

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'dan flaş açıklama

Bursa'da feci kaza!

Yakala yakala bitmiyor! Tam 2 bin litre

Kadın kuaför salonu uyuşturucu pazarına dönmüş!

Öğrenciler afet eğitimi aldı, Tipo'nun gösterisi ilgi çekti

Bursa'da kaçak sigara imalathanesine baskın

Bursa'nın Yıldırım İlçesi'nde altyapı güçleniyor

Trafikte yüksek sesle müzik açan magandaya ceza yağdı

Dur ihtarına uysaydı 245 bin lira ödemeyecekti!

Silahlı yağmacı polisten sürekli kaçıyordu!

Büyükorhan'da iftar coşkusu

Bile bile ölüme gitti!

Fenerbahçe'yi üzün haber, Tedosco yoğun bakımda

Başkan Erkan Aydın, DAĞ-DER iftarında kardeşleriyle buluştu

İstanbul'u sis bastı, köprüler kayboldu

İftara yetişmek isterken tabuta girdi!

Boğulmak üzereyken kurtarıldılar! El ele yardım beklediler

Kayıp kardeşlerin dosyası yeniden açıldı, kazı başlatıldı

Bu araçtan bakın nasıl çıktılar?

Osimhen için dudak uçuklatan teklif! Yuvadan uçuyor

Kadınların dayanışması Bursa'da örnek oluyor

Cani anneye indirimsiz müebbet

Yuh artık! Gasilhanede ne buldularsa çaldılar

Yükleniyor