Bursaspor, büyük umutlarla çıktığı Karadeniz deplasmanından hayal kırıklığıyla dönüyor. Timsah, Muhammet Demir ve İlhan Depe’den yoksun çıktığı maçta KCT 1461 Trabzon FK’ya 2-1 yenildi. Mücadelenin ikinci yarısının 74. Dakikasında beraberliği yakalayan yeşil- beyazlılar, rakibinin 81’de attığı gole engel olamadı.

Maçın kanal dakikalarında başka gol olmayınca Bursaspor, Karadeniz’de hem 3 puanı bıraktı, hem de taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.
TARAFTAR YANLIZ BIRAKMADI
Timsah’ı Trabzon deplasmanında yalnız bırakmayan yeşil- beyazlı taraftarlar, maçın ardından büyük üzüntü yaşadı.

Maçın hakemine tepki gösteren Bursaspor Başkanı Enes Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Öncelikle 1461 Trabzon’u, verdiği mücadeleden ve aldığı üç puandan dolayı tebrik ediyorum. Ancak net bir penaltımızı vermeyen, net bir kırmızı kartı göstermeyen, yediğimiz ikinci gol öncesi 79. dakikada hatalı korner kararıyla topu rakibe veren maçın hakemine hakkımızı helal etmiyorum. Maç kadar Baran kardeşimizin kolunun kırılmasına da ayrıca üzüldüm. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa zamanda aramıza dönmesini temenni ediyorum. Her şeye rağmen takımımıza güveniyorum.”