İstanbul merkezli 5 ilde çoğunluğu Kadıköy Belediyesi’nde görevli zabıta personeliyle belediye mühendislerinin de aralarında yer aldığı 54’ü kamu görevlisi 224 şüpheliye “Rüşvet Almak, Vermek, Aracılık Etmek” ve “Resmi Belgede Sahtecilik” iddiasıyla operasyon düzenlendi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosu koordinesinde Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yürütülen soruşturma kapsamında Örgütlü olarak Rüşvet Almak, Vermek, Aracılık Etmek ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından çoğunluğu Kadıköy Belediyesinde görevli zabıta personeli ile belediye mühendislerinin de aralarında yer aldığı 54’ü kamu görevlisi olmak üzere toplam 224 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Polis ekipleri sabah saatlerinde İstanbul merkezli İzmir, Adana, Kocaeli ve Şırnak illerinde eş zamanlı operasyon başlattı.

BAŞKAN ODABAŞI ENVER AYSEVER’E KONUK OLACAK

Operasyonla ilgili TELE1’e konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Av. Şerdil Dara Odabaşı “Olay yeni, benim şu an konuyla ilgili bir bilgim yok. Açıklama daha sonra yapılır” dedi.

Bu arada başkan Odabaşı, saat 11.00’de TELE1’de Enver Aysever’in de konuğu olacak.

Editör: Haber Merkezi