Gelecek Partisi İl Başkanı Alpaslan Yıldız’a iadeyi ziyarette bulunan  BESOB Başkanı Arif Tak, her zaman esnafların yanında olduklarını dile getirdi.

‘KİRALARINI ÖDEYEMİYORLAR’

Buluşmada konuşan Bursa il Başkanı Alpaslan Yıldız, Gelecek Partisi olarak her zaman esnafın yanında olduklarını, 4 ay içinde birçok kentin farklı ilçelerindeki esnafları ziyaret ederek yaşadıkları sorunları kamuoyunun gündemine taşıdıklarını söyleyerek, “Esnaflarımız çok zor durumda, kiralarını ödeyemez haldeler. Siftah yapmadan kepenk kapatıyorlar. Bu iş böyle gitmez, bir takım tedbirler alınarak, Hes kodu uygulanıp, lokantalar, restoranlar, kıraathaneler, çay ocakları açılmalı. Çünkü bıçak kemiğe dayan, ticarethane sahipleri nefes alamaz durumda” dedi.

‘İŞYERLERİNİ HEMEN AÇIN’

Gelecek Partisi İl Başkanı Alpaslan Yıldız, iktidarın esnafın feryadını duyması gerektiğini ifade ederek şöyle konuştu: “Hükumet esnafa can suyu olmalı, feryadını duymalı. Karşılıksız hibe desteği verilmeli. Yüzbinlerce esnaf ve milyonları bulan aileleri perişan durumda. Yeter artık, işyerlerini biran önce açın” şeklinde ifadeler kullandı.

BESOB Başkanı Arif Tak, Gelecek Partisi’ne iadeyi ziyarette bulunduklarını belirtti, her zaman esnafın yanında olduklarını sözlerine ekledi. İl Başkanı Yıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Esnafın sorunlarını gündemde tutmaya devam edeceklerini, çözüme kavuşturulması için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Editör: Haber Merkezi