EYT’lilerin isyanı dinmek bilmiyor. İğneden ipliğe gelen zamlar karşısında çok zor günler geçiren emekçiler, hükümetin duyarsızlığına karşı ses Yüksellerini yükseltiyor.

Federasyon Başkanı Gönül Boran Özüpak, yaptığı açıklamada AK Parti iktidarına seçimi işaret etti.

İşte Özüpak’ın o açıklaması:

“Köprü yaptılar, hava alanları yaptılar; yaptırdıkları firmalara uçuş ve geçiş garantörlüğü verdiler… Dolar tırmandı, doları düşürmek için kur korumalı vadeli mevduat hesabıyla, kurunu bozdurana kurun artması halinde garantör oldular. İşler yanlış gittiğinde Hazine’ye büyük bir yük getirecek olan bu tür garantörlüklerde riski aldılar ancak EYT’yi Hazine’ye yük gördüler. Yıllardır çözüm diye kapılarını çalanlara, kapıyı aralamayı bırakın, “ Seçim kaybetme pahasına yok” diyerek kapı kapattılar. Tek sıkıntıları yaşa takılmak değil, en büyük sıkıntıları aylık bağlanma oranlarının düşük olması. Lakin kendilerini muhatap alan bir iktidar bulamıyorlar. İşte bu yüzden bilendiler. Eşleriyle, çocuklarıyla, yakınlarıyla bilendiler. Sandığın başında seçimi bekliyorlar, AKP’yi bekliyorlar. Sandığın başında kendilerine çözüm olacağına söz verenleri görmeyi, kendilerini görmeyenleri görmezden gelmeyi bekliyorlar. Bunu çok defa dillendirdiler, bunun uyarısını 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yaptılar ancak yine muhatap alınmadılar. İktidara olası bir seçim öncesi EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak’tan yine 20 milyon seçmen kitlesiyle sandık uyarısı geldi. EYT’lilerin sayısı 5 milyon civarı, eşleri ve çocuklarıyla bu seçmen gücü 20 milyonu buluyor. Bu muhalefeti iktidar, iktidarı muhalefet yapacak bir güç. EYT’liler bunun farkında ve Özüpak, işte bunun restini bir kez daha yaptığı paylaşımla çekti. İşte noktası virgülüne o paylaşım:

“HERKES EYT ile YORUM YAPIYOR

KÖŞE YAZARLARI KENDİ YORUMLARI İLE DE..

HERKES BİR DUYUM ALMIŞ, HERKES BİLGİ ALMIŞ??.

AÇIKLA KİMDEN ALDIN, KİM MUHATABIN.

ÖYLE PİŞTİK, ÖYLE TECRÜBELENDİK Kİ!!

SÖYLEMLERDE, MÜJDE!!! MÜJDELERE KANMAYACAKLAR, YEMEYECEKLER OLARAK.

BİZE SÖYLEM DEĞİL, İCRAAAAAAT LAZIM.

BEKLİYORUZ!!

KADERDAŞLARIMLA️ YILLARCA VERDİĞİMİZ MÜCADELEMİZİN NETİCESİNİ, AYRICA SONUNA KADAR MÜCADELEMİZDEN VAZGEÇMEYENLER OLARAK.

KAÇINILMAZ BİR ERKEN GENEL SEÇİM, YA DA OLAĞAN GENEL SEÇİM.

20 MİLYON KİTLEMİZLE BEKLEYENİZ.

İCRAATINIZI GÖRELİM, BİR PARMAK BAL KESMEYECEK BİZİ.

FORMÜL BELLİ, YASA BELLİ, ÇÖZÜM BELLİ.

SAĞLIKLA, HUZURLA YENİ BİR YIL DİLİYORUM.

Saygılarımla.

Gönül BORAN ÖZÜPAK

EYT FEDERASYON

GENEL BAŞKANI”

Editör: Haber Merkezi