İşçi, çiftçi ve esnaf perişan oldu
İşçinin, çiftçinin ve esnafın ekonomik sıkıntı içinde olduğunu dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, İznik’te vatandaşın sorununu dinledi, köyde, sokakta, mahallede siyaset yaptıklarını söyledi.
CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve beraberindeki partililer, İznik’te çiftçi, esnaf ve vatandaşlar buluştu. Yeşiltaş burada yaptığı değerlendirmede, “Örgütümüzle birlikte önümüzdeki süreci birlikte planlıyor, ortak aklı büyütüyoruz. Bizler masa başında değil, mahallede, köyde, sokakta siyaset yapan bir partiyiz. Bursa’nın her ilçesinde olduğu gibi İznik’te de örgütümüzle yan yana, omuz omuza yürümeye devam edeceğiz.” dedi.

SORUNLAR YERİNDE TESPİT EDİLDİ
Programın devamında Göllüce Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirildi. İl Başkanı Yeşiltaş ve beraberindeki heyet, mahalle esnafıyla tek tek görüşerek ekonomik koşullara, artan maliyetlere ve yerel sorunlara ilişkin değerlendirmeleri dinledi. Yapılan ziyaretlerde yurttaşların yaşadığı sorunlar yerinde tespit edildi, Göllüce’nin altyapıdan ulaşıma, sosyal alanlardan tarımsal sorunlara kadar uzanan ihtiyaçları ele alındı. Yeşiltaş sahadan gelen her görüşü dikkatle not ettiklerini ve çözüm odaklı bir yaklaşım benimsediklerini ifade etti.

HAYVANCILIK YAPANLAR ZORDA
Göllüce ziyaretlerinin ardından Elbeyli Mahallesi’ne geçen Yeşiltaş ve beraberindeki heyet, köy kahvesinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Yurttaşlar yaşam koşullarına, geçim sıkıntısına, tarım ve hayvancılıktaki sorunlara dair görüşlerini paylaştı. Yeşiltaş burada yaptığı değerlendirmede, “Köylerimizde en çok konuşulan mesele geçimdir. Artan girdi maliyetleri, düşen alım fiyatları ve plansız tarım politikaları üreticimizi her geçen gün daha fazla zorluyor. Çiftçimiz tarlasını, hayvancılıkla uğraşan yurttaşlarımız ahırını ayakta tutmaya çalışıyor. Bu tablo kader değil; doğru politikalarla, üreticiden yana bir anlayışla mutlaka değiştirilebilir. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak üreticinin emeğini koruyan, kırsalı güçlendiren bir tarım politikasını hayata geçirmek için mücadele ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yeşiltaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin de İznik’te tarımdan altyapıya, sosyal desteklerden kırsal kalkınmaya kadar hayata geçirdiği çalışmaların yerel yönetim anlayışının doğru yönde olduğunu, yurttaşların yaşamına doğrudan dokunduğunu, sosyal ve halkçı belediyecilik ilkesi doğrultusunda yatırımların daha da yoğunlaşacağını söyledi.
İznik programının son bölümünde Müşküle Mahallesi ziyaret edildi. Müşküle Mahallesi Muhtarlığı’nda yapılan görüşmede mahallenin öncelikli sorunları ele alındı.
“VATANDAŞIN SORUNLARINI DİNLİYORUZ”
Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Cumhuriyet Halk Partisi’nin siyaset anlayışının merkezinde halkın olduğunu vurgulayarak, “İznik’te örgütümüzle, esnafımızla, köylümüzle, gençlerimizle bir araya geldik. Vatandaşlarımız, Bursa Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinden ve çalışmalarından duydukları memnuniyeti bizlere ifade etti. Sahada kurduğumuz bu doğrudan temaslar da bizim en büyük gücümüz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Bursa’nın her ilçesinde olduğu gibi İznik’te de yurttaşlarımızın sesini dinlemeye, sorunları yerinde tespit etmeye ve çözümü birlikte üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Bursa'nın küçük mimarları iş başında
Akran zorbalığı toplumu tehdit ediyor
Bursa Büyükşehir gençleri bilimle buluşturdu
'Bursaspor'a şampiyonluk yakışır'
Deplasmana gidemediler, Bursaspor'u dev ekrandan izlediler
Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz, Halep'ten dikkat çeken mesaj verdi
Mustafa Bozbey'den sağlık çalışanlarına karanfil
Bursaspor 1 puana razı oldu
Taksi müşterisi maliye kıskancında
Zehir tacirlerine eş zamanlı operasyon
Dalgalara kapılan yelkenliyi balıkçılar kurtardı
Adım adım takip ettiler, 7 yıl sonra buldular
Bursa'nın altyapısı baştan sona yenileniyor
Bursa'nın Ramazan sokağında nostaljiyi yaşıyorlar
Erkan Aydın: Ekonomik krize rağmen destek oluyoruz
Bursa'da feci kaza, küçük çocuk kamyonetin altında kaldı!
'Siyonist İsrail'e karşı tedbirli olmalıyız'
Mustafa Bozbey: Bursa için gece gündüz çalışıyoruz
Bahis kumarında yeni gelişme! 65 kişi tutuklandı
Çiftçi isyan etti, satamadığı ürünü traktörle sürdü
Dolandırıcılık şebekesine operasyon
Sosyetenin kalbi yerle bir edildi
İlber Ortaylı'dan acı haber
Erkan Aydın: Mazeret değil, çözüm üretiyoruz
Kadının telefonun gasp eden suç makinasına Bursa'da operasyon
Kavurma yapılan atın sahibi isyan etti
Tırın yükü kaydı, tehlikeli anlar kamerada
Bursa'da 200 koyun alevlerin içinde kaldı
Bursa'nın Yıldırım İlçesi'nde sular kesilecek!
Driftçi maganda cezadan kaçamadı
Yükleniyor
