Test yayınlarına devam eden Olay TV, 30 Kasım pazartesi günü yayın hayatına başlayacağı duyuruldu.

Hatırlanacağı gibi Cavit Çağlar’ın sahibi olduğu ve Bursa’da merkezi bulunan kanal, geçtiğimiz yılın son aylarında şok bir kararla kapatıldığı duyurulmuştu. Ancak Çağlar’ın, yeni bir oluşum içinde olduğu kısa süre sonra anlaşılmış, Olay TV’nin İstanbul’a taşındığı ortaya çıkmıştı. Oluşturulan kadroyla birlikte, test yayınlarına başlayan kanal, Ekim ayında yayına başlayacağı belirtilmiş, teknik alt yapının uzaması nedeniyle yayın tarihini ileriki bir döneme ertelemişti.

 Bursalı iş adamı Cavit Çağlar

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN DUYURULDU

4 aya yakın bir süredir test yayınlarını sürdüren kanalın, hangi tarihte izleyicilerle buluşacağı kesinlik kazandı. Olay TV'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, kanalın 30 Kasım Pazartesi yayına başlayacağı kesinlik kazandı.

Yapılan paylaşımda, ‘Değişim başlıyor. Habercilik fabrika ayarlarına dönüyor. Herkese eşit mesafede, tarafsız, özgür güvenilir haberin adresi Olay TV, 30 Kasım Pazartesi yayında’ denildi.

Öte yandan, AK Parti iktidarına eleştiriler getirdiği için çalıştığı kanaldan kavulan Nevşim Mengü, Olay TV'ye transfer olmuştu.

Editör: Haber Merkezi