Mustafa Bozbey: Yıldırım'ın en önemli sorunu kentsel dönüşüm

‘Başkan Bozbey Burada’ projesi kapsamında Yıldırım Piremir Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mahallelerin sorunlarını bildiklerini, Yıldırım’daki tüm çocukların gülümsemesi için hizmetleri yapmay

Haber 11.04.2025 23:30:00 0
Mustafa Bozbey: Yıldırım

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in her 15 günde bir farklı bir ilçede vatandaşlarla buluşup talep ve önerilerini dinlemek, sorunları yerinde tespit edip hızlı çözümler üretmek amacıyla başlattığı ‘Başkan Bozbey Burada’ projesi ara vermeden sürüyor. Proje kapsamında tüm ilçelere makamını taşıyan Başkan Mustafa Bozbey, son olarak tüm yönetim kadrosu ile birlikte Yıldırım ilçesi Piremir Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

KAYMAKAM ESEN’İ ZİYARET ETTİ

İlk olarak Yıldırım Kaymakamı Metin Esen’i makamında ziyaret eden Başkan Mustafa Bozbey’e temaslarında CHP Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün de eşlik etti. Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm ve yapılaşma konularının ele alındığı görüşmede, ilçedeki afet yönetimiyle ilgili mevcut durum ve alınabilecek önlemler konuşuldu.

ESNAFIN SORUNLARINI VE TALEPLERİNİ NOT ALDI

Başkan Mustafa Bozbey, daha sonra Adile Naşit Kültür Merkezi’nde Yıldırım ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi. Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkan Muhsin Sak'ın da yer aldığı buluşmada muhtarların taleplerini tek tek dinleyen Başkan Bozbey, her bir mahalleye eşit ve adil hizmet anlayışını sürdüreceklerini ifade etti. ‘Başkan Bozbey Burada’ programı kapsamında Uludağ Taksi Durağı'na da uğrayarak taksicilerle buluşan Başkan Mustafa Bozbey, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyerek not aldı.

Başkan Mustafa Bozbey, ziyaretlerin ardından Piremir Mahallesi Teleferik Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu. Otobüste bulunan makamında vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Bozbey, çözüm önerilerini ve projelerini de anlattı.

'MAHALLELERİMİZİN SORUNLARINI BİLİYORUZ'

‘Başkan Bozbey Burada’ projesi kapsamında tüm belediye yöneticileriyle birlikte ofislerini Yıldırım ilçesi Piremir Mahallesi’ne taşıdıklarını söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, “İlk olarak Yıldırım Kaymakamı Metin Esen’i ziyaret ederek ilçemizin sorunları hakkında istişare ettik. Ardından Yıldırımlı muhtarlarla buluştuk. Muhtarlarımızdan güzel bilgiler ve geri dönüşler aldık. Mahallelerimizin sorunlarını biliyoruz. Yıldırım’daki tüm çocukların gülümsemesi için hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Yıldırım’ın en önemli sorununun kentsel dönüşüm olduğunu gittiğimiz her yerde görüyoruz. Ulaşım, sosyal donatı alanları konusunda da talepler alıyoruz. Yapacağımız çalışmalarla vatandaşımızın yüzünü güldüreceğiz” dedi. 

Yorumlar (0)

BESAŞ bir ilçeye daha açıldı

Bursa'da festivallerin takvimi belli oldu

Gençler bilim yolculuğuna çıktı

Bursa'da kadınlar müzik eşliğinde spor yaptı

Ayşe Barın'ın son durumu!

Cani anne 5 yaşındaki oğlunu öldürdü!

Badmintonun Yıldızları Osmangazi’de Parladı

Mustafa Bozbey'den flaş açıklama! Yeterli değil

Kısa filmin kalbi Bursa’da atacak

Kesinleşmiş 30 yıl hapis cezasıyla aranıyordu!

Ok gibi saplandı! Feci kaza

Kayıp olarak aranıyordu! Gerçek ortaya çıktı

Bursa'nın en eski fabrikasında uluslararası tatbikat

Bina apart topar boşaltıldı! Daire sahipleri mağdur oldu

Kar küreme aracı otomobili biçti!

Kamyon şoförü sayesinde yakalandı

Çiçek Izgara'da köfte fiyatı dikkat çekiyor

İstanbul'da verdiği konserlerden servet kazandı

Yeni Adalet Bakanı Akın Gürlek kimdir?

İçişleri Bakanı olan Mustafa Çiftçi kimdir?

Kabinede flaş değişiklik! Başsavcı bakan oldu

Bursaspor'da Kırklarelispor hazırları moralsiz başladı

Arkadaşlarının kafatasını kırmışlardı! Flaş gelişme

Gençler beyaz cennette buluştu! Kar üzerinde sucuk ekmek

'Halk sağlığını önceliyoruz'

Emekliler hayat pahalılığından şikayetçi

Özgür Özel'den çok sert tepki! Mesajları tek tek okudu

Bursa'da operasyon! Bir kamyon kaçak sigara

Çocukların bayrak aşkı! Bilinçli ve şuurlu nesil

Bursa'nın tarihi mekanı Kozahan'da çadır işgali sona erdi

Yükleniyor