Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, binlerce kişiyi dolandıran Çiftlik Bank'ın kurucu Mehmet Aydın'ın nerede olduğunu açıkladı.

Twitter'dan yeni iddialarda bulunan Peker, bir kez daha 40 yaş altına seslendi. "Kırk yaşın altındaki kardeşlerim, ben kurtarıcı değilim. Zaten kurtarıcı diye bir şey yoktur. Ben sizle anlaşma yapmış olan kırk yaş üstü birisiyim.

‘TOPLUM KURTULUR’

Siz bana intikamımı almamda yardımcı olacaksınız, ben de size kurtarıcıya ihtiyaç olmadığını kanıtlayacağım. Kırk yaşın altındaki kardeşlerim, kurtarıcı olmak doğru soruyu sorabilmektir. Doğru soruyu sorabilirsen ve sorunun cevabını almak için ısrarcı olursan, toplum kurtulmuş olur" diyen Peker, Mehmet Aydın'ın neden Türkiye'ye getirilmediğini sordu.

‘PARADAN PAY ALDIKLARI ORTADA’

Peker'in paylaşımlarında şu ifadeler yer aldı: "Kırk yaşından küçük kardeşlerim, Çiftlik Bank'ın kurucusu olan Mehmet Aydın isimli şahıs Bolivya'da falan değil, Belarus'ta. Belarus'tan trafik kazası yapmış bir şahsı, Interpol kararıyla alıp Türkiye'ye getiren yüce devletimiz bu şahsı acaba neden getirmiyor?

Kırk yaşından küçük kardeşlerim, Belarus'tan bu şahsı getirmeyen devletimizin içinde görevli olan bazı insanların bu paradan pay aldığı ortadadır. Bu şahsın yanına Belarus'a gidip onu ziyaret eden kişiler, aracı olan kişiler bellidir."

Editör: Haber Merkezi