İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelttiği sorulara hala bir cevap alamadığını dile getiren, organize suç örgütü liderliği suçlamasıyla aranan Sedat Peker, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politika Kurulu üyesi ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca hakkında yeni iddialarda bulundu. Peker "Sıradan bir evde otururken nasıl oldu 4-5 senede lüks villalarından birinin sahibi oldun" dedi.

‘SÜLÜNÜN ARKADAŞI KORKMAZ’

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Karaca'nın kendisiyle görüşmek istediğini öne süren Peker, bugünkü açıklamasında "Sülünün arkadaşı Korkmaz Karaca, sen Maltepe'de sıradan bir evde otururken nasıl oldu 4-5 senede Çekmeköy’ün süper lüks villalarından birinin sahibi oldun?" dedi.

CHP’Lİ O İSİMLER NASIL ZENGİN OLDU?

"5-6 sene evvel Bakırköy eski belediye başkanı Ateş  Ünal Erzen başta olmak üzere tüm CHP’li isimlerden sinyalcilik yaparken bu zenginliğe nasıl ulaştın (ben anlatacağım)? Kendi evinden daha çok Maxx Royallerde, Vogue otellerde kalabilecek hale nasıl geldin (o otellerin fiyatları belli)?" diye soran Peker, "Deniz Baykal’ın kaset olayından sonra görevi nasıl devraldın? Bunun benle görüşmek istemesinin sebebi, Deniz Baykal’ın kaset olayı ile ilgili. Bu konuda Antalya’daki aileyle görüşmem için en yakınlarımı araya koyup bana ulaşmak istedi" dedi.

‘ERDOĞAN BAYKAL’LA HASTANEDE GÖRÜŞTÜ’

Deniz Baykal bu durumdan haberi olduğu için bunun eline düştüğünü belirten Peker, "Sayın Cumhurbaşkanı'yla Deniz Baykal’ın hastanedeki görüşmesini, Hasan Doğan üzerinden koordine eden Korkmaz Karaca'dır. Sonraki yükselişini zaten tüm Türkiye biliyor. Süslü sülü, bir gram namusun varsa bu adamı gözaltına alırsın. Korkmaz Karaca, bunu sana niye yaptım biliyor musun? Süslü sülünün benle olan davasında haksız olduğu halde onun lehine çalışmalar yaptın." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi