İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla ilgili videoları ve notlarıyla gündemi belirleyen, Türkiye’deki uyuşturucu trafiğini anlatan Sedat Peker’in ardından, Necip Hablemitoğlu suikastı firarisi firari emekli Albay Levent Göktaş’ta, kendisini kullananları ifşa edeceğini ifade etti.

Bu akşam sat 22.00’da açıklamalar yapacağını, yarından itibaren de video çekmeye başlayacağını duyuran Hablemitoğlu suikastı firarisi Levent Göktaş, gündemi belirlemeye hazırlandığını ifade etti.

Necip Hablemitoğlu suikastının planlayıcısı olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan ancak bulunamayan emekli Albay Levent Göktaş, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

“VİDEO ÇEKECEĞİM”

Doğu ve güney doğuda birçok faili meçhul olaya karıştığı iddia edilen firari Göktaş, “Bu akşam saat 22.00'da her şeyi belgeleri ile açıklamaya başlıyorum. Yarından itibaren video çekmeye de başlayacağım” dedi.

“SİLİVRİ’YE BENİ KULLANANLAR GİRECEK”

Levent Göktaş, Silivri Cezaevi'nde yattığı süre içinde çekilen bir fotoğrafını da paylaşarak, "Ben oraya bir kere girdim! ikinci kere girmeyeceğim! Oraya girmesi gerekenler girecek! beni kullananlar girecek! Akşam 22.00'de buluşmak üzere. Saygılarımla" dedi.

Editör: Haber Merkezi