SP Bursa teşkilatları yasa boğuldu. Partinin çeşitli kademelerinde görev alan sevilen ismi 66 yaşındaki İsmail Hakkı Taşkın, dün sabah saatlerinde evinde kal krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Taşkın, kalp krizi geçirdiği ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Saadet’i sarsan bir başka haber de Kestel’den geldi. Bir süredir virüs tedavisi gören Kestel İlçe Başkanı 52 yaşındaki Mürsel Kaya, koronavirüs nedeniyle genç yaşta hayattan koptu.

İsmail Hakkı Taşkın, 5 çocuk babasıydı

Mürsel Kaya, evli ve 2 çocuk sahibiydi.

CAMİA HÜZNE BOĞULDU

Bursa’da Milli Görüş partilerinde birçok kademede görev yapan Taşkın, Saadet Bursa il yönetiminde eğitimden sorumlu il başkan yardımcısı olarak görevini sürdürüyordu. Emekli öğretmen ve işadamı olan İsmail Hakkı Taşkın, evli ve 5 çocuk babasıydı. Kestel’de Saadet partisinin çeşitli kademelerde görev yapan, bir dönem Anadolu Gençlik Derneği’nin Kestel temsilcisi olan Mürsel Kaya, korona tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. SP’nin Kestel İlçe Başkanı olan Kaya, evli ve 2 çocuk sahibiydi. Sevilen iki ismin vefatının ardından Bursa’daki siyasiler, sosyal medya hesaplarından taziye mesajları yayımladı.

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Mürsel Kaya’nın vefatından duyduğu üzüntüyü sosyal medya hesabından duyurarak, “Saadet Partisi Kestel ilçe başkanı , ekmeğini de yediğimiz , değerli kardeşim Mehmet Kaya’ya Allahtan rahmet; yakınlarına, sevenlerine başsağlığı diliyorum” notu yazdı.

Editör: Haber Merkezi