Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, uzun süre sonra YouTube hesabında "Zaferin büyüklüğü mücadelenin zorluğuyla ölçülürmüş" başlıklı yeni bir video paylaştı.

Peker videoyu kendisi hakkında çıkan "yakalandı, paylaşımları başkaları yapıyor" iddiaları üzerine oluşan kafa karışıklığını gidermek için çektiğini söyledi. Peker, video yayınlamama sebebinin bulunduğu ülkedeki yetkililerin önerisiyle olduğunu ifade etti.

5 dakikalık videoda Peker, yeni videoların geleceğini de duyurdu.

Peker, yeni videosunda dekor olarak Paulo Coelho'nun Işığın Savaşçısının El Kitabı'nı kullandı. Peker'in masasında yine tripoda takılı bir dürbün yer aldı.

Sedat Peker 10. videosunda yaptığı açıklamada “Bazı arkadaşlar benim öldüğümü söylemişler. Bu vesileyle bu kısa video çekme zorunluluğu hissettim. Video çekmeme nedenim Uluslar arası güvenlik durumları var. Kırmızı listedeymişim, suikast yapılabilirler arasındaymışım. Bulunduğum ülke kanunları gereği, uyarıldım” dedi

"BAŞKA BİR ÜLKEDE BİR YOLUNU BULACAĞIM"

Peker videosunun sonunda yaptığı açıklamada “15 gün sonra yeni bir değerlendirme yapılacakmış, hayati riskimle ilgili. Bundan sonra aşamada bir karar verecekler. Ama burada ama başka bir ülkede bir yolunu bulacağım. Yaptığımız akti tamamlayacağız” ifadesini kullanarak kendi durumuyla ilgili önümüzdeki 15 güne dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi