Başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında iddialarıyla gündemden düşmeyen organize suç örgütü lideri suçlamasıyla hakkında yakalama kararı olan Sedat Peker, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'un, yaptığı paylaşımlarda ismi geçen kişi ve kişiler hakkında suç duyurusunda bulunması ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Peker, "Sen yakışanı yaptın. Şimdi bu kardeşini seyret. Yarın inşallah görüşeceğiz ve çok eğleneceğiz" ifadelerini kullandı.

ENGİNYURT SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Demokrat Partili Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Peker'in iddialarıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından suç duyurusu dilekçesinin görüntüsünü paylaşan Enginyurt, "Sedat Peker,1 yılı aşkın zamandır anlatıyor, gösteriyor, ifşa ediyor. Kimseden tık çıkmıyor, sorumlu makamlar duymazdan geliyor" dedi. Enginyurt paylaşımının devamında, "Sedat Peker ne diyor araştırılsın dedim ve İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundum. Bekir Bozdağ ve savcıları göreve davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

“SEN YAKIŞANI YAPTIN”

Cemal Enginyurt'un suç duyurusunda bulunduğunu açıklamasının ardından Peker, "Deli Çavuş" isimli Twitter hesabından paylaşımlarda bulundu. Peker yarını işaret ettiği açıklamasında, "Sen yakışanı yaptın. Şimdi bu kardeşini seyret. Ben de yarın yakışanı yapacağım. Açıklamalarıma değer veren bazı muhalif gazeteciler ve analistler bu serzenişlerimin dışındadır. Yarın inşallah görüşeceğiz ve çok eğleneceğiz. Sayın vekil size çok teşekkür ederim" dedi.

Editör: Haber Merkezi