Dün Nurtepe‘de kurulan semt pazarında denetim yapmaya giden Kağıthane Belediyesi Zabıta Ekipleri, sokak başında meyve satan seyyar satıcıları görerek müdahale etmek istedi. Meyve kasalarına el koymaya çalışan zabıta ile seyyar satıcılar arasında itişme yaşandı. Bu sırada, seyyar satıcılardan biri meyve kasalarını alarak kaçarken, zabıtalar seyyar satıcıyı linç etmeye çalıştı. Tekme ve yumruk darbeleriyle yere düşen satıcı yaralandı.

Yaşanan skandalı bir vatandaş görüntüleyip sosyal medyada paylaştı. Zabıtaların tekme ve yumrukları karşısında neye uğradığını şaşıran seyyar satıcıya yapılan muameleye büyük tepki geldi.

Utanç görüntülerinin ardından Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Zabıta ekiplerimizin bir seyyar satıcı müdahalesi sırasında dün yaşanan talihsiz olay ile ilgili gerek adli makamlar gerekse Belediyemiz tarafından inceleme ve disiplin soruşturması için ilgili zabıta memurları açığa alınmıştır. Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur.”

Editör: Haber Merkezi