İslam coğrafyası işgaller ve iç savaşlar yüzünden son 12 yılda, 10 milyon insan mülteci durumunda, 2 milyondan fazla çocuk katledildi, 5 milyon civarında çocuk ise sakat kaldı.

100 binlerce aile parçalandı. 100 binlerce kadın, çocukları ile bir başına yaşam mücadelesi veriyor, tecavüze uğruyor, inancında intihar etmek olmadığı için, tarifsiz acılarla kıvranıyor, öldürülüyor, sakat bırakılıyor.

Bir tarafta sınırsızca para harcayan bir azınlık,israf en üst seviyelere gelmiş, diğer tarafta dünyadaki 7 milyar nüfusun yaklaşık yarısı günde 5 lira gibi bir para ile yaşamaya çalışıyor. Bir tarafta aç açık insanlar bir tarafta aşırı yemekten obez olmuş bir çoğunluk.

***

İslam ülkeleri kargaşa içinde, Siyonizm’in planları uygulanarak 3’e-5’e bölünmüş durumda. Katliamlar, soykırımlar almış başını gidiyor. Siyonizm böl-parçala-birbirine kırdır-yut taktiğini başarı ile uygulamakta.

Dünyanın birçok bölgesinde ve ülkemizin de içinde bulunduğu faizci kapitalist düzenin gücü, sermayedir ve sermayeyi ve elit tabakayı korur. Bu düzende halkın hiçbir değeri yoktur. Değeri olsaydı çalışanların ve yıllarca devletimize emek vermiş emeklilerimizin maaşları açlık sınırı üzerinden değil, hiç olmazsa fakirlik sınırı üzerinden tespit edilirdi. Açlık sınırı üzerinden hesap yapılarak, Siyonizm’in bir sistemi olan faizci kapitalist düzen, halkımızı borçlandırarak ve faize mahkûm ederek, köle gibi çalıştırmayı Siyonistlere garanti eden düzendir.

Yazının devamı için lütfen tıklayın: http://www.bavulhaber.com/bu-duzen-degisecek-makale,109.html

Editör: Haber Merkezi