AK Parti'ye yakın Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, bugünkü “Pudra şekeri ve hukuk” başlıklı köşe yazısında Ayvatoğlu’nun AK Parti’de çalışması dışında “son derece sıradan bir müptezel olduğunu” söyledi.

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan

“Fakat işte Cüneyt Özdemir dostumuz bile ‘bu büyük bir siyasi kırılmadır’ yazdı” diyen Yeni Şafak yazarı, şu ifadeleri kullandı: Ben bundan o kadar emin değilim doğrusu. Daha doğrusu o hususta kafam biraz karışık. CHP Teşkilatları peş peşe “taciz-tecavüz” skandalları ile çalkanınca yazdığım şeyi hatırda tutmak gerekir: “CHP’ye oy veren, gönül veren ‘standart’ insanlarla bu taciz-tecavüz skandallarını eşitlemeye çalışmak son derece yanlış ve yaralayıcı olacaktır. Onların bazı Kuran Kurslarındaki taciz olaylarını bütün dindarlarla eşitlemeye çalışması ne denli yanlış ve yaralayıcı ise bu da bu denli yanlış ve yaralayıcıdır.”

Bir AK Parti çalışanının kullandığı kokain üzerinden devletin polisinin-askerinin ciddiyetle yürüttüğü uyuşturucu mücadelesini şakaya almanın; bütün AK Partilileri töhmet altında bırakacak büyük okumalar yapmanın âlemi yoktur.

Aslına bakılırsa Ayvatoğlu’nun kim olduğunu, neci olduğunu, AK Parti’ye kim tarafından alındığını falan merak etmemiz gerekir. Orada bir “çürük elma silsilesi” varsa onun hesabının görülmesini ummamız gerekir. CHP’nin taciz-tecavüz skandallarında böyle bir “çürük elma ayıklaması” görmemiştik. Tam tersine Kılıçdaroğlu, dümdüz sahip çıkmıştı bu skandallarda parmağı olan isimlere.

Kılıçarslan, temennisini “Umalım ki AK Parti, ‘kol kırılır yen içinde’ demez de bu Kürşat Ayvatoğlu isimli müptezelin önünü arkasını öğrenmiş oluruz” şeklinde aktardı.

Editör: Haber Merkezi