Bursa trafiği Teksas'ı aratmıyor! Yatarak... Bursa trafiği Teksas'ı aratmıyor! Yatarak...

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi BURULAŞ, otobüs filosu ve BursaRay vagonlarının yaza hazır hale getirildiğini duyurdu.

Klima2

Bavulhaber.com yazarı Bilal Kayaaltı'nın dünkü köşe yazısında klimaların devreye alınması gerektiği yönündeki tespitleri Bursa Büyükşehir belediyesi'nde karşılık gördü. 

Klima

Burulaş'tan yapılan açıklamada, şöyle denildi: "2024 Yılının sıcak bir yaza ev sahipliği yapacağını bugünlerde herkes hissediyor. Sıcak günlerin önemli konularından biri de toplu taşıma araçlarında klima sorunu. Klima özellikle yaz aylarının toplu taşımada en önemli konfor unsuru. Bu amaçla uzun süredir bakım ve hazırlığı yapılan BURULAŞ Otobüs filosu ve Bursa Ray vagonları yaza hazır hale getirildi. BursaRay’da çalışan 138 vagon ve filomuzdaki otobüslerin % 84’ünün klima bakımları titizlikle tamamlanarak yolculu testleri bitirildi. Böylece hem Bursa Ray ve hem de Otobüslerimiz içerisinde sıcak havalarda serin yolculuk yapılabilecek. Tüm toplu taşıma araçlarımızda araç içi sıcaklıkları tüm yaz boyunca konfor derecesi olan 22 derecede tutulacak. Son günlerde Haziran ayına göre hava sıcaklıklarının normalin üzerinde seyretmesi ve yolcu yoğunluğuna bağlı araçlarımız içerisinde hissedilen sıcaklık yer yer değişkenlik gösterebilmektedir. Araçlarımızda soğuk hava kaybının önüne geçmek adına seyahat esnasında yolcularımızdan araç içi camlarını açmamalarını önemle rica ediyoruz. Anlayışınız ve iş birliğiniz için teşekkür ederiz. Klimalar ile ilgili herhangi bir arıza ya da bildirimde bulunmak isteyen yolcularımız için 0850 850 99 16 no’lu numaramız aktiftir.”

Editör: Bilal Kayaaltı