Inegöl Haberleri

inegöl haberleri ve güncel inegöl gelişmeleri, inegöl ile ilgili tüm video, inegöl fotoğrafları ve inegöl haberleri Bavul Haber sitemizde


BURSA

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yıllarca görev yaptığı İnegöl’de coşkuyla karşılandı, vatandaşlarla buluştu, esnafları ziyaret etti.

Asayiş

Bursa'nın İnegöl İlçesi’nde caddede manevra yapan otomobille motosiklet çarpıştı, kazada 4 kişi yaralandı, yolculardan birisi metrelerce savruldu.

BURSA

Bursa'nın İnegöl İlçesi’nde yağıştan dolayı kayganlaşan yolda özel halk otobüsü, minibüs ve motosikletin karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı.

BURSA

Kolay para kazanma, sahtekarlık beraberinde mağduriyet getiriyor. Bursa'nın İnegöl İlçesi’nde kilo çekmesi için tütünlerin içine peçete koyan şahıs, mağdur ettiği...

BURSA

Bursa'nın İnegöl İlçesi’nde ehliyeti olmayan motosiklet sürücüsü, polisten kaçarken kamyonetin altına girdi, kazada 2 kişi yaralandı.

Asayiş

Bursa'nın İnegöl İlçesi’nde evinden çıktıktan sonra kendisinden bir haftadır haber alınamayan adamın cesedi, gölet kenarında ağaca asılı olarak bulundu.

BURSA

Seçim çalışmaları kapsamında Bursa’ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, merkezi İnegöl’de bulunan MS’S Ofis Mobilyaları firmasını ziyaret...

BURSA

Bir dükkanın önünde bulunan cansız mankeni dakikalarca sevdikten sonra kucaklayıp kaçırdı. Bursa’nın İnegöl İlçesi’ndeki şaşkınlık meydana getiren olay kameralara yansıdı.

BURSA

Evinin bütçesine katkı koymak için Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde servis şoförlüğü yapan 3 çocuk annesi Nazire Atış, herkesin takdirini kazanıyor, trafik...

Asayiş

Kontrolden çıkan sunta yüklü tır refüje devrildi. Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde meydana gelen üzücü kazada sürücü yaşamını yitirdi.

BURSA

Bursa'nın İnegöl İlçesi’nde park halindeki otomobillerin lastiklerini bıçakla kesen bir magandanın görüntüleri kameralara yansıdı.

BURSA

Otomobil satışlarında yaşanan sahtekârlıklarla ilgili yapılan uyarılar dikkate alınmıyor. Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde 3.5 milyon değerindeki aracı almak için 700 bin...