Sevindiren gelişme duyuruldu. Bankalar hesaplara paraları yatırmaya başladı. Kontrol edilmesi istendi. 
10.000 TL tutarındaki bu para, IBAN numaralarına otomatik olarak tanımlanmış ve anında yatırılmıştır. Bu paralar üzerinden tek bir başvuru ile nakit para çekme imkanı sunulmaktadır. Kredi paketinden faydalanmak isteyen kişilerin IBAN numaralarını sorgulamaları gerekmektedir.

Ziraat Bankası, Garanti BBVA, Akbank ve Yapı Kredi gibi bankalar, kredi kampanyalarını revize ederken, hızlı kredi limiti müjdesi vermektedirler.

Ziraat Bankası, hesabı olan kişilere internet üzerinden bankaya gitmeden anında 10.000 TL nakit para çekme imkanı sunmaktadır. Kredi başvurusunda bulunmak isteyenler, Ziraat Bankası internet şubesine giriş yaparak hesaplarına girip krediler bölümünden hazır kredi limitlerini hesaplarına aktarabilirler. 36 ay vadeli 10.000 TL kredi paketinin aylık taksit tutarı 423,69 TL olacaktır.

Yapı Kredi Bankası, müşterilerinin acil nakit ihtiyaçları için hazır kredi limiti tanımlarken, hesaba giriş yapan kişiler krediler bölümünden nakit paralarını çekebilirler. Hesaba giriş yaparak internet şubesi üzerinden hazır kredi limitini hesaba aktarmak için krediler bölümü kullanılabilir.

Akbank, 10.000 TL kredi paketinde aylık taksit tutarının 565,11 TL olduğu bir ihtiyaç kredisi sunmaktadır. Akbank müşterileri, internet üzerinden hemen paralarını hesaplarına aktarabileceklerdir.
 

Editör: Bilal Kayaaltı