İstanbul’un Bağcılar ilçesinde polis, uyuşturucu tacirlerine operasyon yaptı. 2 kişi gözaltına alındı,  yapılan aramalarda 9 kilo eroin ele geçirildi.

Defineciler ölmeden yakalandı! Defineciler ölmeden yakalandı!

SAF EROİN

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından, torbacı-sokak satıcıları  yakalanarak narkotik suçlarının önlenmesi ve genel asayişin sağlanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar çerçevesinde, İstanbul’un Bağcılar ilçesi Demirkapı Mahallesi'nde bulunan bir ikamet adresine sürekli olarak farklı şahısların girip çıktığı tespit edildi. Ekipler, ikamete operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyon sonucu yapılan aramalarda, 1 kilo 20 gram Saf Eroin, 9 kilo 908 gram Eroin, 0,5 gram Esrar, 8 adet extacy hap, 1 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 28 adet fişek, 1 adet pompalı tüfek, 3 adet telefon, 5 bin TL para, uyuşturucu madde yapımında ve paketlemede kullanılan çok sayıda materyal ele geçirildi. Adres içerisinde bulunan M.E.E.(18) isimli erkek şahıs ve Y.E.(25) isimli kadın şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

YAKALANAN BİR KİŞİ ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDI

Konu ile ilgili yakalanan şahıslar, “uyuşturucu madde imal ve ticareti” ve “6136 SKM” suçlarından adliyeye sevk edildi. Şüpheli şahıslardan Y.E. hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken, M.E.E. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Önceki dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hatırlanacağı gibi uyuşturucu baronları ve suç örgütü liderleriyle boy boy fotoğrafları ortaya çıkmış, yaşananlar kamuoyunda şaşkınlık meydana getirmişti. 

Editör: Bilal Kayaaltı