Bursaspor’a sahip çıkmadığı iddiasıyla her fırsatta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı eleştiren İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, bir kez daha Fenerbahçe formasıyla fotoğraf çektirip, sosyal medya hesabından paylaştı. Sarı- lacivertlilerin Bulgaristan’ın Ludagorest takımı ile oynadığı maçta arkadaşlarıyla çekilen fotoğrafı paylaşan Hasanoğlu’na Bursaspor taraftarlarından tepki gecikmedi.

Fenerbahçe formalı arkadaşlarıyla poz veren Hasanoğlu, paylaştığı fotoğrafın altına "Fenerbahce aşkı bir başka. Batı Trakya Türk Azınlığının vazgeçilmezi Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanımız Sedat Hasan kardeşim ile Razgrat'a Lodogorest maçında karşılaşmak nasip oldu" notunu yazdı. 

 

Bursaspor için artık çok zor! Bursaspor için artık çok zor!

“SANDIKTA GÖRÜŞECEĞİZ”

Mehmet Hasanoğlu’nun yayınladığı fotoğrafa, yeşil-beyaza gönül vermiş çok sayıda taraftar yorum yağdırdı.

İşte Hasanoğlu’nun fotoğrafının altına gelen yorumlardan bazıları:

Hasanoğlu’na çok sert tepki gösteren Teksas Tribün Dernek Başkan Yardımcısı Bülent Akça,  “Bursaspor Şehrinde İnatla uyarılara Rağmen Bu Paylaşımlarınız hiç Hoş Değil… Elbette Bir Takıma sevdalı Olabilirsiniz..! Fakat Bursa’ya Hizmet için Bir Partinin Başkanısınız. Bu durum size ve partinize eksi yazacaktır. Şanlı Bursaspor Taraftarı bu paylaşımları mutlaka hafızalarında tutacaktır. Yerel seçimlerde de gerekli aidiyet ile cevabı verecektir.”

https://www.facebook.com/100089181141263/posts/pfbid02GHP7SaWjH2aKGUEeQcPRxBMUW3XV8YmPGAusbCzZuL2TrhdWF5n9WU7RAwQopdsal/?mibextid=TOrFJN

Bir başka Bursaspor taraftarı Hüseyin Ok ise, “Şaşırmış Bunlar Şehrinin milliyetçisi olmayan hiç bir şeyin milliyetçisi olamaz Fındıklar Sizi” şeklinde ifadelere yer verdi.

 Fetih Seki isimli taraftar da,  “Seçim sürecinde de Bursa sokaklarında o forma atkı ile gezecek yürek var mı erkeklik var mı acaba?” diye sordu.

AKTAŞ’I ELEŞTİRMİŞLERDİ

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz yıl  İYİ Parti’nin  İl Başkanı olan Selçuk Türkoğlu, düzenlediği basın toplantısıda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı "Bursaspor'a meraklı değilim" açıklaması yaptığı gerekçesiyle eleştirmişti.

TÜRKOĞLU SESSİZ

İYİ Parti’den Bursa Milletvekili seçilen Selçuk Türkoğlu, İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu’nun Fenerbahçe formalı paylaşımlarına sessiz kalması, siyasetteki samimiyetsizliği de gözler önüne seriyor.

İYİ Parti  İl Başkanı Hasanoğlu, Fenerbahçe'nin Kadıköy'deki maçlarına Bursa'da giderken paylaşımlar yapmayı ihmal etmiyor. 

Editör: Bilal Kayaaltı