BESOB’un düzenlediği Cumhuriyet Balosu’nda iktidar milletvekillerinin konuşma yapıp muhalefet vekillerine söz verilmemesi geceye damga vurdu. İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, yapılanın yanlış olduğunu belirterek salonu terk etti.

“SAYGISIZLIĞA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Türkoğlu, "Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Cumhuriyetin 100.Yılı nedeniyle düzenlenen kutlama programında, iktidar partisi mensupları konuşturulup, muhalefete söz verilmedi. Bu çirkin ve saygısız durumu protesto ederek, etkinliği İl Başkanım ile birlikte terkettik. Biliyoruz ki, ülkemizin yönetilemediğini yüzlerine haykırdığımız için rahatsız olup tahammül edemiyorlar. Ancak bu saygısızlığa asla izin vermeyeceğiz!”dedi.

Batan geminin personeli olduğu ortaya çıktı Batan geminin personeli olduğu ortaya çıktı

Yaşananlarla ilgili BESOB’tan yapılan açıklamada, “Selçuk Türkoğlu’ndan özür dilendi, hatalardan ders çıkarılacağız” denildi.

BİLGİT ESNAFIN SORUNUYLA İLGİLENMİYOR

Öte yandan, yaklaşık 40 yıl BESOB’ta başkanlık yapan Arif Tak’ın ardından göreve gelen Fahrettin Bilgit, esnafın sorunlarını gündeme getirmek yerine, düğün, nikah ve çeşitli açılış törenlerine katılarak, hayal kırıklığı meydana getiriyor.

Editör: Bilal Kayaaltı