Türkiye Cumhuriyeti'nin kazanımları parsel, parsel yandaşlara ve müteahhitlere veriliyor.

Hazine'ye ait arsalar, tarım arazileri ve orman vasfını yitirmiş alanların satışına son sürat devam eden iktidar bir yandan da kamuya ait konutları elden çıkartıyor. Genellikle sahil ve ormanları, yaylaları Arapların aldığını öğreniyoruz.

"İktidara geldiği günden bu yana Türkiye'nin en büyük şirketlerini, fabrikalarını, enerji üretim ve dağıtım tesislerini, otellerini ve limanlarını satan iktidar kamuya ait gayrimenkullerin satışına da son sürat parsel ,parsel devam ediyor ediyor "

"Milli Emlak Genel Müdürlüğü verilerinden yaptığı hesaplamaya göre, 2016 – 2021 yılları arasında toplam 16.2 milyar lira değerinde gayrimenkul satışı gerçekleştirildi."

2021 yılında 2/B ve tarım arazileri hariç gerçekleştirilen taşınmaz satışı bir önceki yıla göre iki kat artmış.

Üzücüdür ki kurtuluş savaşında atalarımızı topla , tüfekle yenemeyenler bugün bizleri para ile satın alıyorlar. Sinsi, sinsi ülkemize yerleşiyorlar. Bizleri yöneten kıymetli siyasilerin hesapsız, kitapsız siyasi çıkar uğruna yaptıklarının çilesini bizler, yoksul ve dar gelirli vatandaşlar çekiyoruz.

Gazi Mustafa Kemal'in gençliğe hitabesinde dediği gibi,

"Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. "

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.