Eyrice Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen’i ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyleyen Eyrice Dental Grup Yönetim Kurulu Başkanı Türkay Eyrice, “Sektördeki 25 yıllık tecrübemizi Bursa’nın ilk ve tek A grubu ağız ve diş sağlığı merkezimizde devam ettiriyoruz. Sayın Kaymakamımızın ziyareti bizleri çok mutlu etti. Kendisine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

TAM DONANIMLI AMELİYATHANELER

Modern kanıta dayalı diş hekimliği teknolojisini uzman hekimlerle uyguladıklarını belirten Türkay Eyrice, “20 diş kliniğine sahip merkezimizde tam donanımlı ameliyathane, engelli kliniği, diş hekimi fobisi olan ve çocuk hastalar için gereken sedasyon ünitesi, diş protez laboratuvarı, fotoğraf ve gülüş tasarım stüdyosu ile ağız ve diş bakım ürünlerinin yer aldığı dental market bulunuyor” şeklinde konuştu.

Bursa'da oynanan futbol maçında kan aktı! Bursa'da oynanan futbol maçında kan aktı!

DÜNYADA DÖRDÜNCÜ ÜLKE

Eyrice Dental Grubu olarak dünya diş protezi üretiminde Türkiye’nin lider ülkeler arasında yer almasını sağlayacak TEKNOSAB’daki diş protez fabrikası hakkında da Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen’e bilgiler veren Türkay Eyrice, “İnşaat çalışmaları devam eden fabrikamız tamamlandığında ülkemiz ABD, Hindistan ve Çin’in ardından son teknoloji ile diş protezi üretimi yapacak dünyadaki dördüncü ülke olacak. Dentalde tek seferde yapılan en büyük yatırım durumundaki tesisimiz bünyesindeki birimleriyle Türkiye’de de ilk olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

REKABETÇİ YATIRIMLAR

Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen de Eyrice Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin kısa bir süre içerisinde verdikleri hizmetlerle Bursalıların güvenini kazandığını söyleyerek, markalaşmaya verdikleri önem için Türkay Eyrice’ye teşekkür etti. TEKNOSAB’da hayata geçirilen diş protez fabrikasından dolayı ayrıca tebriklerini ileten Kaymakam Murat Süzen, “Ülkemizi dünya ile rekabet ettirecek yatırımlar sadece Türkiye için değil Bursa’mız için de oldukça önemli. Eyrice Dental Grubu çalışmalarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Editör: Bilal Kayaaltı