Liderliğini İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı CHP’deki değişim, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun aleyhinde müthiş bir kampanyaya dönüştü. Kılıçdaroğlu’na karşı algı profesyonelce yürütülürken, partinin resmi internet sitesinde bile Kemal Kılıçdaroğlu yok sayıldı.

GENEL BAŞKAN ÜNVANI VERİLDİ

CHP Genel Merkezi’nde basın ve medyadan sorumlu olanların geçtiğimiz Pazar günü resmi siteye girdiği haberde, İşçi Sendikaları, STK ve Meslek Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Efe Uyar’a, “Genel Başkan” ünvanı verdiği görüldü.

Haberin girişine “CHP Genel Başkanı Hasan Efe Uyar”, yazılması şaşırttı.  Uyar,  işsiz sigorta fonunun verilerini değerlendirdiği açıklamasında, işsizlerin işsizlik sigorta fonuna erişmediğini ve fondan bir tek işsizlerin yararlanamadığını belirtmişti.

Öte yandan, sürekli örgütlü topluma dikkat çeken CHP’lilerin partilerinin resmi sitesine ilgilerinin olmadığı da gözler önüne serilirkeni Kılıçdaroğlu'nun hızla  yalnızlaştırılması dikkatlerde kaçmadı. 

İşte CHP Genel Merkezi’nin resmi sitesindeki o haberin girişi:

“CHP Genel Başkanı Hasan Efe Uyar, işsiz sigorta fonunun verilerini değerlendiren açıklamasında, işsizlerin işsizlik sigorta fonuna erişmediğini ve fondan bir tek işsizlerin yararlanamadığını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İşçi Sendikaları, STK ve Meslek Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Efe Uyar, işsizlik sigorta fonunun ilk yedi aylık verilerini değerlendirdi.”

Editör: Bilal Kayaaltı