Keskinoğlu’nun; fileturka, mexico shots,kovva, lokum, çıtır filetom, chicken rings, kasap köfte ve kebap gibi acılı ve baharatlı lezzetleri, hem iç pazarda hem de global pazarlarda yenilikçi tatlar olarak ön plana çıkıyor. Ar-Ge merkezi olduktan sonra mevcut projelerini daha geniş kapsamlı olarak yürütmek için ekibini güçlendiren Keskinoğlu, patent başvurularında da bulunmaya başladı.

Keskinoğlu, Ar-Ge çalışmalarını sadece yeni ürünler özelinde değil, aynı zamanda sağlıklı, lezzetli ve güvenli gıda sürecini destekleyecek ve geliştirecek tüm üretim ve tedarik aşamalarında da sürdürüyor.

SEKTÖRE FARK GETİRECEK

Matlı grubu, Ar-Ge vizyonu doğrultusunda sağlıklı ve besin değeri yüksek ürünleri en uygun maliyetle tüketicilerine ulaştırmayı ve özellikle de yeni neslin protein içeren ürünler tüketmesini hedefliyor. Bu kapsamda, üniversite-sanayi, sanayi-sanayi ve sivil toplum kuruluşları ile iş ortaklıkları geliştirerek yeni projeler oluşturmayı ve böylece üretim ve tedarik süreçlerinde sağlanacak geliştirmeler ile sektörde fark meydana getirecek ürünler ortaya koymayı amaçlıyor.

Editör: Bilal Kayaaltı