Kök zam, ek ödeme memur ve emeklileri sevindirecek. Yeni formüller beli olurken, flaş gelişme belli oldu, maaşa ek yüzde 45 zam ve 5000 TL’de seyyanen zam geliyor. İşte memur zamları ve son dakaka gelişmesi…

Emekliler, memurlar bayram yapacak. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala iktidar kolları sıvadı. Açıklamalar sevindirecek.

Kök maaşa ek yüzde 45 zam ve 5000 TL seyyanen zam müjdesi verildi. Memur maaş zammı ve emekli maaş zammı son dakika haberleri milyonlarca vatandaş tarafından dört gözle bekleniyor. Maaş zamları ile ilgili Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının belli olması sonrası yeni gelişmelerde yaşanıyor. Bu defa güzel haber memur ve memur emeklisi için geldi. Maaşlara rekor artış yola çıktı. Memur ve memur emeklisi bu kararla sevinçten havalara uçacak. Çünkü maaş zammı için yeni oranlar ve artı seyyanen zam belli oldu. Memurlara büyük fırsat doğdu. Temmuz ayından itibaren memurun Cebi para dolacak. Memur ve emekli maaş zammı son dakika gelişmeleri haberimizin devamında…

Son dakika memur maaş zammı ve emekli maaş zammı haberi geldi. Milyonlarca memur ve emeklinin hayatını değiştirecek karar verildi. Temmuz ayından itibaren memur ve emeklinin Cebi para dolup taşacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan Düğmeye bastı. Enflasyon karşısında tüm vatandaşların rahat bir nefes alabilmesi için yepyeni kararlar alındı. Başta memurlar ve emekliler olmak üzere Temmuz ayından itibaren maaş zamları rekora koşacak. Milyonlarca memur ve emeklinin beklediği zam haberini Hayır gelirken aynı zamanda zam oranları da ortaya çıktı. Memur maaşlarına 40 maaşı ek %45 zam ve 5.000 TL'ye yani zam geliyor. 6 milyondan fazla memur ve memur emeklisi Bu kararlarla rahat bir nefes alacak. Memur ve memur emeklisine ek zam son dakika gelişmeleri haberimizde…

MEMUR VE EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON DAKİKA 2023

Memur ve emekli maaş zammı son dakika gelişmeleri 6 milyona yakın vatandaş tarafından dört gözle Takip ediliyor. Temmuz ayına doğru geri sayım devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış ve en düşük memur maaşının 22.000 TL olacağını duyurmuştu. En düşük memur maaşı Böylece belli olurken şimdi gözler üst kademedeki memura yapılacak Temmuz zammında. Memur ve memur emeklisi için güzel haberler geldi. Temmuz ayında memur maaşlarına %45 oranında zam beklenirken aynı zamanda 5.000 TL'de seyyanen zam hesaplanıyor.

Ayrıca memur ve memur emeklisi için başka müjdeler de geliyor. Çünkü 3600 ek gösterge kapsamı da genişliyor. 3600 ek göstergenin tüm memurlar için uygulanması durumunda maaşlara 2115 TL'lik daha artış yapılacak.

SEÇİM SONRASI DÜĞMEYE BASILDI

Memur ve emekli maaş zammı için seçim sonrası düğmeye basıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde AK Parti hükümeti memur ve emekli maaşlarına yapılacak artış için yeni plan ve bütçeyi hazırlamaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabineye açıklaması sonrasında maaş zamları da net olarak ortaya çıkacak. Böylece milyonlarca kişinin beklentisi de gerçeğe dönüşmüş olacak. Memur ve emekli maaş zamları ile ilgili çok bomba haberlerde gelmeye devam ediyor.

Alınan bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilgili bakanlıklara talimatı şimdiden verdi. Yeni kabinenin ilk işi memur ve emekli maaş zammı üzerinde çalışmak olacak. Yapılacak olan çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması ve TBMM'ye gelmesi de hesaplamaları arasında yer alıyor. Yeni meclisin ilk işlerinden biri de memur ve emekli maaş zammına onay vermek olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın amacı Kurban Bayramı öncesinde çifte Müjde vermek. Çünkü bayram öncesi hem maaş zammı duyulacak hem de bayram ikramiyesi zammı.

Editör: Bilal Kayaaltı