Ünlü Ekonomist Korhan Berzeg son yolculuğuna Balıkesir’in Gönen İlçesi uğurlandı. Cenaze namazı sonra Armutlu Köy Mezarlığı'na defnedilen Berzeg'in ailesi babaları ile vedalaştı. Kızları Nisa ve Sibel gözyaşlarına hakim olmazken eşi Angela Berzeg ise mezarına toprak attı.

İstanbul’da hafta sonu hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? İstanbul’da hafta sonu hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı?

Aramalara katılan güvenlik güçlerine  teşekkür eden  Nisa Berzeg,  babasının ölümüyle  ilgili gerekli araştırmanın devam etmesini istedi.

“DEVLET HER ŞEYİ YAPTI”

Öte yandan, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, "Bundan sonraki süreçte de ailenin yanında olacağız, adli konuda diyecek bir sözümüz yok. Aileye başsağlığı diliyoruz" dedi. Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, "Devletimiz bu süreçte adli olarak idari olarak her şeyi yaptı. Jandarma, AFAD, gönülleri ekiplerimiz çalıştılar. Sonucun böyle olmasını istemezdik. Korhan Berzeg amcamıza son görevimizi yaptık. Ailesine başsağlığı diliyoruz. Soruşturma, Cumhuriyet Savcımızın koordinesinde devam edecek. Şuan ölüm sebebini tam olarak bilemiyoruz. Savcılarımız soruşturmasını devam ettirecektir" dedi.

Editör: Bilal Kayaaltı